Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε αν ετοιμάζει και δεύτερη σειρά για τη νέα σεζόν

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε αν ετοιμάζει και δεύτερη σειρά για τη νέα σεζόν

Στο περιοδικό “Τηλεθεατής”, παραχώρησε συνέντευξη ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες δούλεψαν φέτος το καλοκαίρι στις “8 λέξεις”, ενώ απάντησε και στις φήμες πως ετοιμάζει νέα σειρά για τον ΣΚΑΙ.

Η σεζόν λόγω συνθηκών ξεκινάει νωρίτερα. Πιστεύετε ότι θα είναι μια καλύτερη χρονιά;

Ελπίζω. Πάντα προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά και να προσαρμόζομαι με τα δεδομένα που έχω μπροστά μου. Προσαρμοστήκαμε όλη η ομάδα. Ενώ υπήρχε ανησυχία πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα μετά τον κορονοϊό, εντέλει κύλησαν όλα ομαλά.

Πόσα επεισόδια έχετε γυρίσει;

Περίπου 85 επεισόδια. Είναι αρκετά και νιώθω πολύ όμορφα που τα καταφέραμε.

Αντιμετωπίσατε δύσκολες καταστάσεις;

Ξεπεράσαμε πολύ δύσκολες συνθήκες. Με τα γυρίσματα που έγιναν στην Κύπρο, αντιμετωπίσαμε μεγάλο πρόβλημα με τη ζέστη. Δουλέψαμε και στους 45 βαθμούς. Μέσα στη ζέστη με τις μάσκες και τις ασπίδες. Οι ηθοποιοί με ρούχα βαριά και μακιγιάζ. Δεν σταματούσε να τρέχει ο ιδρώτας, οπότε δεν σταματούσε και το ρετούς. Νιώθουμε πολύ δυνατοί όλοι μαζί.

Ισχύει ότι ετοιμάζετε νέα σειρά για τον ΣΚΑΙ;

Δεν ισχύει. Είμαστε αφοσιωμένοι στις “8 λέξεις”. Είναι μεγάλος ο όγκος της δουλειάς. Αρχικά, είχαμε συμφωνήσει μια εβδομαδιαία σειρά. Όμως, στην πορεία επιλέξαμε να εστιάσουμε την προσοχή μας στις “8 λέξεις”. Είναι δύσκολη εποχή και θα βάλουμε σε αυτή τη σειρά όλες τις δυνάμεις μας.