Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης «Solo» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης «Solo» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

SOLO
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

ΑΘΗΝΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης αποχαιρετά το καλοκαίρι με μία σόλο εμφάνιση στην Αθήνα την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου. Μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντάς μας στη στιγμή της δημιουργίας τους. Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει με μια κιθάρα ή ένα λαούτο και μοιράζεται αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας.

Το πρόγραμμα αυτό έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα, σε μικρούς συναυλιακούς χώρους ή σε μεγάλα θέατρα, όπως το Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και το Θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη.

Στις 9 Σεπτεμβρίου, ο Αλκίνοος θα παρουσιάσει στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, την μαγεία της συνύπαρξης και την μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
SOLO
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

ΑΘΗΝΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Συντελεστές
Αλκίνοος Ιωαννίδης: κλασική και ακουστική κιθάρα, λαούτο, φωνή
Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας: Ηχοληψία
Κωνσταντίνος Μαργκάς: Φωτισμός

INFO
Ώρα Έναρξης: 21.00
Οι πόρτες ανοίγουν 19.30

Εισιτήρια:
Προπώληση 12 ευρώ – Ταμείο 15 (όρθιοι)

Προπώληση

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Διοργάνωση: Αθύρ | www.athyr.gr | info@athyr.gr

Επικοινωνία – προβολή στα media
Χαρά Ζούμα, chara@zumacom.gr
Νίνα Αλτάνη, nina@zumacom.gr