«Ο Αλεξανδράκης ήταν ο εραστής των εραστών! Τις είχε “πάρει” όλες»

«Ο Αλεξανδράκης ήταν ο εραστής των εραστών! Τις είχε “πάρει” όλες»

Χρειάστηκε να δώσει τρεις φορές εξετάσεις σε επιτροπή προκειμένου να πάρει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ηθοποιού καθώς τον είχαν κόψει τις δύο προηγούμενες. Συνάντησε στον δρόμο του άνθρωπο που του είπε να αφήσει το θέατρο και να πάει να δουλέψει σε καμία τράπεζα. Ο Κώστας Βουτσάς όμως δεν άκουγε κανέναν και τίποτα δεν τον έκανε να χάσει την πίστη του στο όνειρό του να κάνει καριέρα στο θέατρο. Σήμερα, σε ηλικία 84 ετών, έχοντας διαγράψει μια λαμπρή πορεία συνεχίζει να υπηρετεί την τέχνη της υποκριτικής.

Σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου «Καλημερούδια», μίλησε για την ζωή του, την απόφαση του να γίνει πατέρας σε αυτή την ηλικία και το πάθος του για τις γυναίκες. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Αλέκο Αλεξανδράκη λέγοντας πως ήταν ο εραστής των εραστών εκείνη την εποχή. Τόνισε πως δεν υπήρχε κανένας ανταγωνισμός μεταξύ τους, καθώς ο Κώστας Βουτσάς υπήρξε μαθητής του Αλέκου Αλεξανδράκη όσον αφορά στο κεφάλαιο «γυναίκες».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Εκείνα τα χρόνια δεν είχαμε ανταγωνισμό. Ο καθένας ήταν στη θέση του. ΟΑλεξανδράκης ήταν ο εραστής των εραστών! Εγώ μπροστά του ήμουν παιδί. Αυτός ήταν ο εραστής. Νομίζω είχε πάρει όλες τις κυρίες. Μεγάλο ταλέντο εραστού, γλυκός άνθρωπος, καλό παιδί».

Συνέχισε, μάλιστα, εξηγώντας πώς βγήκε η ατάκα «Κορίτσια, ο Μπάρκουλης» και τόνισε ότι στην γενιά του το πάθος των αντρών ήταν οι γυναίκες!