Ο Αλέξης Γεωργούλης μιλάει για το σοβαρό ατύχημα που είχε στον Όλυμπο

Ο Αλέξης Γεωργούλης μιλάει για το σοβαρό ατύχημα που είχε στον Όλυμπο

Στην εκπομπή της Ιωάννας ΜαλέσκουLove it” μίλησε μέσω Skype, ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο ηθοποιός και Ευρωβουλευτής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο χειρουργείο.

«Είχα ανέβει στον Όλυμπο για να κάνουμε κάποιες δραστηριότητες με φίλους, όπως είναι το παρά πέντε, και τη στιγμή που κινούμασταν πάνω στην πλαγιά, σκόνταψα και το πόδι μου γύρισε προς τα έξω, με αποτέλεσμα αυτό το πολύ δυνατό στραμπούλιγμα να σπάσει την περόνη στο σημείο που συνδέεται με τον αστράγαλο.

Στην αρχή δεν κατάλαβα ότι ήταν κάτι τέτοιο, ο πόνος, όμως, ήταν πάρα πολύ δυνατός. Ευτυχώς οι φίλοι μου με βοήθησαν πάρα πολύ, ουσιαστικά με μετέφεραν στον αέρα αλλά είχε πολύ πόνο.

Μετά πήγαμε στο γενικό κέντρο της Ελασσόνας. Εκεί μας περιποιήθηκαν με πολύ επαγγελματικό τρόπο, μπήκε αμέσως νάρθηκας για να μην κουνιέται το πόδι, ώστε να μην πονάω τόσο πολύ και μετά πήγαμε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για ακτινογραφία. Εκεί μάθαμε τα ευχάριστα. Ότι έχει σπάσει η κνήμη και ότι θα χρειαζόταν να κάνουμε εγχείρηση.

Ο γιατρός έκανε μια υπέροχη δουλειά βάζοντας μία λάμα με έξι βίδες σύν δύο δώρο προκειμένου να ενώσει την κνήμη με την περόνη. Ο νάρθηκας θα μείνει περίπου για δέκα εβδομάδες», είπε Αλέξης Γεωργούλης.