Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για το παρασκήνιο της συμμετοχής του στο Σουηδικό “The Bachelor”

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για το παρασκήνιο της συμμετοχής του στο Σουηδικό "The Bachelor"

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Σουηδικό «The Bachelor» τρία χρόνια πριν.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ακολουθούσε τις οδηγίες ενός συγκεκριμένου σεναρίου, ενώ συμμετείχε στο ριάλιτι για οικονομικούς λόγους.

«Αυτό ήταν μια τεράστια καραμπόλα. Βρέθηκα ξαφνικά σε ένα ταξίδι στη Στοκχόλμη και ήταν μια κυρία, Ελληνοσουηδέζα, και πιάνουμε την κουβέντα. Αυτή ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του μεγάλου χορηγού, ενός ταξιδιωτικού γραφείου. Τότε εγώ έκανα το Mamma Mia. Μέσα σε όλη τη συζήτηση μου είπε ότι είχε μια ιδέα. Εγώ δεν ήξερα τότε τι είναι το Bachelor.

Πάω εκεί, την επόμενη ημέρα, με παίρνει ένας κύριος από τη Warner Bros. Μου είπε να κάνουμε ένα ραντεβού, ενώ εγώ είχα πάει για διακοπές. Βεβαια να ομολογήσω πως σε τέτοιο κτίριο δεν είχα ξαναπάει ποτέ.

Μου είπαν, λοιπόν για το Bachelor ότι έχει σενάριο, έχει σκαλέτα, δεν γίνεται κάτι τυχαίο. Κι αν γίνεται είναι βάσει συνθηκών που δίνονται στους παίκτες. Τότε ήταν η πέμπτη σεζόν. Και φτιάχνεται ένα σενάριο, με κάποιες ιδέες δικές μου. Μου είπαν να μπω μέσα και να κάνω ότι διδάσκω τα κορίτσια. Δε γυρίσαμε ταινία.

Μου εξήγησαν τι είναι, μου είπαν τα οικονομικά και αφού μου τα είπαν, δέχτηκα να το κάνω. Αυτό λοιπόν θα γυριζόταν στα Σύβοτα και κανείς δεν είχε μάθει τίποτα. Έγινε το γύρισμα και όλα καλά. Εγινε εδώ το Bachelor και με ενημέρωσαν πως βρήκαν αυτό που έκανα στο σουηδικό», εξήγησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.