Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη παντρεύτηκαν λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη παντρεύτηκαν λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, λίγο καιρό πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Την ευχάριστη είδηση, πρόδωσαν οι κουμπάροι του ζευγαριού, Βένια Καραγιάννη και Άγγελος Μπούρας με μια τους ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον Άγγελο Μπούρα και έγραψε: “Τους παντρέψαμε και ποζάρουν οι κουμπάροι ! @angelosbouras Να μας ζήσουν @abourdoumis @lenakidrs #weddingday #family #friendship #happymoments”

Αντίστοιχα το στιγμιότυπο που δημοσίευσε ο Άγγελος Μπούρας προδίδει την τοποθεσία, καθώς το ζευγάρι παντρεύτηκε στην παραθαλάσσια κωμόπολη τα Βραχναίικα στον νομό Αχαΐας.

Μέχρι στιγμής κοινές εικόνες του ζευγαριού δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο οι συγγενείς της Λένας Δροσάκη δημοσίευσαν μια εικόνα από τις ετοιμασίες της νύφης, στην οποία βλέπουμε την εγκυμονούσα ηθοποιό να ποζάρει φορώντας το νυφικό της.