Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψε τον τρόπο που η Λένα Δροσάκη του ανακοίνωσε ότι θα γίνει πατέρας

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψε τον τρόπο που η Λένα Δροσάκη του ανακοίνωσε ότι θα γίνει πατέρας

Καλεσμένος στην εκπομπή «The2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την γνωριμία με την σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, ενώ αποκάλυψε και πώς του ανακοίνωσε ότι θα γίνει πατέρας.

«Είναι μια υπέροχη και ανεπανάληπτη εμπειρία. Το απολαμβάνω. Μας ήρθαν τα πράγματα στην ώρα τους. Ήμασταν και οι δύο έτοιμοι να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον και να μπούμε σε αυτό το κοινό ταξίδι. Γίναμε ζευγάρι και σε λίγους μήνες έμεινε έγκυος.

Είχα φάει κατραπακιά. Την είχα δει κάπου αλλά δεν περίμενα να τη γνωρίσω. Ένας κοινός φίλος μας γνώρισε. Εγώ τη φλέρταρα. Υπήρχε ένας δισταγμός στην αρχή. Τι εικόνα έχει ο άλλος για εσένα; Είχε μια εικόνα από τα περιοδικά και την τηλεόραση. Καλή εικόνα ήταν.

Μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος με έναν πολύ έξυπνο τρόπο και χαριτωμένο. Τότε ήταν περίοδος που έτρεχα, ήμουν σε μια παράσταση ήδη κι ετοιμαζόμουν να κάνω κι άλλη παράσταση. Είχα και γυρίσματα ταυτόχρονα. Μου λέει θα περάσεις καθόλου από το σπίτι; Σε παρακαλώ έστω για λίγο θέλω να περάσεις.

Δεν είχα καταλάβει. Μπαίνω στο σπίτι και είχα λίγο χρόνο να κάτσω. Μου είχε βάλει να φάω κάτι κι έτσι όπως κάθομαι βλέπω ένα κουτί. Δεν του έδωσα σημασία στην αρχή και λέγαμε τα νέα μας. Κοιτάζω το κουτί και λέω κάτι μου θυμίζει. Εδώ βάζω τα χαρτιά της εφορίας και διάφορα. Κι έλεγα τι δουλειά έχει εδώ;

Μόλις ανοίγω το κουτί βλέπω μέσα το τεστ. Έμεινα παγωτό. Μεγάλη συγκίνηση. Είναι ένα άλλο ταξίδι. Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη μέσα στην καραντίνα. Ακούγαμε τα πάντα, διαβάζαμε τι θα γίνει. Η γυναικολόγος μας έλεγε προσοχή» είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.