Ο Έλληνας που μπήκε στη λίστα με τους 100 καλύτερους σεφ στον κόσμο

Ο Έλληνας που μπήκε στη λίστα με τους 100 καλύτερους σεφ στον κόσμο

Μπορεί το Sushimou (Σκούφου 6, Σύνταγμα), ένα από τα αγαπημένα μας και καλύτερα σουσάδικα στην Αθήνα, να έχει μόνο 12 θέσεις και κάθε φορά που τρως εκεί να νιώθεις ότι είσαι σε private dinner, αλλά σε αντίθεση με το χώρο του εστιατορίου που είναι μικρός και περιορισμένος, το ταλέντο του σεφ και ιδιοκτήτη Αντώνη Δρακουλαράκου είναι τεράστιο και δεν έχει όρια.

Αυτό επιβεβαιώθηκε χθες το βράδυ στο Μονακό, στο Chefs World Summit, όπου ο Έλληνας σεφ κατέκτησε μία θέση ανάμεσα στους 100 καλύτερους σεφ παγκόσμια, όπως ψηφίστηκε από 534 διεθνείς συναδέρφους του που έχουν 2 και 3 αστέρια Michelin.

Έχουμε να πούμε μπράβο στον σεφ που κάνει περήφανη την πατρίδα του, αλλά και το εστιατόριο του και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να πάτε μέχρι το Sushimou για να αποκτήσετε μία αυθεντική εμπειρία βρώσης σούσι και πλέον να φάτε τα καλύτερα (ωμά) ψάρια από τα χεράκια του βραβευμένου σεφ.

Δείτε τη συνέχεια στο Instyle.gr