Ο Άκης Δείξιμος μίλησε πρώτη φορά για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό

Ο Άκης Δείξιμος μίλησε πρώτη φορά για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε ο Άκης Δείξιμος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την περιπέτεια που πέρασε όταν προσβλήθηκε από κορονοϊό αλλά και το πώς είναι σήμερα η κατάσταση της υγείας του.

«Είμαι πολύ καλά τώρα. Είμαι υγιέστατος», δήλωσε ο Άκης Δείξιμος και πρόσθεσε: «Ήμουν ψύχραιμος όταν το έμαθα, αλλά ήξερα ότι θα περάσω τις επόμενες 14 μέρες στο σπίτι ολομόναχος».

«Ξεκίνησα με δέκατα και την έκτη, έβδομή μέρα έφθασε το 39 ο πυρετός και έμεινε για καιρό. Επικοινώνησα με ένα καλό παθολόγο, που μου είπε να πάρω κάποια αμινοξέα να ενισχύσουμε την άμυνα του οργανισμού μου και την 11η μέρα ήμουν καλά», δήλωσε στη συνέχεια ο Άκης Δείξιμος και συμπλήρωσε:

«Η μητέρα μου φρόντισε να μου κάνει και κάποια ψώνια ώστε να μαγειρεύω στο σπίτι. Και, φυσικά, ήμασταν σε καθημερινή επικοινωνία για να γνωρίζουν ότι είμαι καλά».

«Ο κόσμος ήταν φανταστικός πραγματικά και θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν πραγματικά δίπλα μου», είπε ο καλλιτέχνης για τους θαυμαστές του και τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε.