Ο Άγγελος Ανδριανός ομιλητής στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Ο Άγγελος Ανδριανός ομιλητής στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής και εξαιρετικός μουσικός Αγγελος Ανδριανός αφήνει για λίγο το στούντιο και τις σκηνές και παίρνει ρόλο ομιλητή  στο διαδικτυακό καλοκαιρινό μάθημα του DEREE College με τίτλο: Modern Greek Language, Culture and Literature: Nεοελληνική γλώσσα, Πολιτισμός και Λογοτεχνία, που  διδάσκεται φέτος διαδικτυακά – εξαιτίας της πανδημίας – σε φοιτητές από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης καθώς και άλλα πανεπιστήμια

To μάθημα διδάσκεται από την καθηγήτρια Κέλλυ Πολυχρονίου, Λέκτορα στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και υπεύθυνη το προγράμματος Νέων Ελληνικών. Ο Άγγελος Ανδριανός
θα δώσει ομιλία με θέμα «Μάνος Χατζιδάκις και Μίκης Θεοδωράκης» και στην συνέχεια θα παίξει και θα τραγουδήσει κομμάτια τους.

Ετσι,  μετά το τραγούδι του Πλούτος“, που μόλις  κυκλοφόρησε σε στίχους και μουσική της Πέννυς Μπαλτατζή, ο Άγγελος Ανδριανός θα κοινοποιήσει στο εξωτερικό ένα μέρος του πλούτου της ελληνικής μουσικής  σπουδαίων συνθετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Ανδριανός είχε επίσης δώσει ομιλία στο μάθημα «Ελληνικός κινηματογράφος, πολιτισμός και ΜΜΕ» του πανεπιστημίου της  Βοστώνης, πριν λίγους μήνες.