Ουρές για ένα τατουάζ από τον Γιώργο Μαυρίδη και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για το ΑΧΕΠΑ

Ουρές για ένα τατουάζ από τον Γιώργο Μαυρίδη και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για το ΑΧΕΠΑ

Ακόμα  μία κίνηση για να βοηθήσει τα παιδιά έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Ο παρουσιαστής και tattoo artist, μαζί με την ομάδα του, διοργάνωσαν την Κυριακή άλλον ένα μαραθώνιο τατουάζ, όπως τον περασμένο Οκτώβριο, «χτυπώντας» μία χαμογελαστή φατσούλα σε όποιον ήθελε, προκειμένου να αγοραστεί εξοπλισμός για  την Παιδιατρική Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Συγκεντρώθηκαν 11.986 ευρώ και με τα χρήματα αυτά θα αγοραστούν δύο διφασικοί απινιδωτές και έναν εξωτερικό διαθωρακικό βηματοδότη κατάλληλο για παιδιά, εργαλεία που λείπουν από την κλινική και θα βοηθήσουν το έργο των γιατρών.

Ο Γιώργος ευχαρίστησε τον κόσμο και έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook

«Πραγματικά δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό που συνέβη σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Τα παιδιά μου μέσα στο στούντιο και κάτω στο καφέ που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν όλο τον κόσμο και δούλεψαν εθελοντικά. Γονείς και παιδιά απ’ την κλινική, που ήρθαν ακόμα μια φορά και βοήθησαν να υλοποιήσουμε την δράση μας. Τον διευθυντή της Παιδιατρικής κ. Γιαννόπουλο και την ομάδα του από το ΑΧΕΠΑ για την στήριξη. Και τέλος σε όλους εσάς που καθίσατε ακόμα μια φορά για ατελείωτες ώρες για να προσφέρετε το υστέρημά σας. Είστε οι μεγαλύτεροι μάγκες που έχω γνωρίσει κι σας αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια».