Οριστικό “διαζύγιο” για Βίκυ Χατζηβασιλείου και Alpha

Οριστικό "διαζύγιο" για Βίκυ Χατζηβασιλείου και Alpha

Οριστικό τέλος μπήκε στη συνεργασία του Alpha και της Βίκυς Χατζηβασιλείου, σύμφωνα με πληροφορίες του TV Έθνος.

Η παρουσιάστρια άλλωστε πρόσφατα με ανάρτηση της στο Instagram επιβεβαίωσε έμμεσα τη λήξη της συνεργασίας της µε τον τηλεοπτικό σταθμό, γράφοντας, μεταξύ άλλων:

«Με τα «όχι» οριοθετείται ο αυτοσεβασμός (και η καριέρα…), αλλά κυρίως δομείται η προσωπικότητα. Χρειάστηκε να πω πολλά «όχι» στη ζωή µου και δεν μετάνιωσα για κανένα».

Όπως διαβάζουμε, σύμφωνα με πληροφορίες τόσο από το περιβάλλον της Βίκυς Χατζηβασιλείου, όσο και από τον Alpha, επιβεβαίωσαν στο «TV Έθνος» τη λήξη της συνεργασίας.

Η τελευταία επικοινωνία μεταξύ Βίκυς Χατζηβασιλείου και Alpha πραγματοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου. Στέλεχος του καναλιού ενημέρωσε την παρουσιάστρια πως ο σταθμός δεν επιθυμεί τη συνέχεια της εκπομπής «Πάμε πακέτο» και της αντιπρότεινε καθημερινό τηλεπαιχνίδι στην απογευματινή ζώνη του καναλιού.

Η συζήτηση δεν προχώρησε σε βάθος, καθώς η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει την αντιπρόταση. Στο σημείο εκείνο ολοκληρώθηκαν οι επαφές των δύο πλευρών. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου προς το παρόν ξεκουράζεται στη Χαλκιδική και ολοκληρώνει τη συγγραφή του τέταρτου βιβλίου της.

Σε πρώτη φάση η παρουσιάστρια δεν σκοπεύει να επανακάμψει τηλεοπτικά, τουλάχιστον άμεσα.

Πάντως το «Πακέτο» δεν πρόκειται να μετακομίσει σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό, καθώς σύμφωνα με το περιοδικό, ο τίτλος και τα δικαιώματα της εκπομπής παραμένουν στον Alpha, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει η πρόθεση να αξιοποιηθούν.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν η 14η για την εκπομπή «Πάμε Πακέτο» που είχε κάνει πρεμιέρα στη συχνότητα του Alpha στις 22 Φεβρουαρίου 2006.