Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Ελεονωρας Μελετη με το Epsilon

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Ελεονωρας Μελετη με το Epsilon

Τέλος μπήκε στη συνεργασία του Epsilon με την Ελεονώρα Μελέτη. Μέσα από την εκπομπή Πρωινούλι ανακοινώθηκε πως η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος σταματά τη συνεργασία της με το κανάλι.

«Η Ελεονώρα Μελέτη δεν ανήκει πια στο δυναμικό του Epsilon. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Ελεονώρα δε θα βρίσκεται από σήμερα στην οικογένεια του Epsilon. Το κανάλι κατήγγειλε τη σύμβαση και έληξε τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια» είπε η Όλγα Λαφαζάνη.

Πριν από λίγες ήμερες υπήρξε μια διαφωνία ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και το Epsilon. Η παρουσιάστρια είχε παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ weekly, αλλά ο σταθμός απαγόρευσε την κυκλοφορία της. Η Ελεονώρα ετοίμασε μια επιστολή, η οποία είχε ως παραλήπτες το κανάλι, αλλά και το εν λόγω περιοδικό. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε μέσα στην επιστολή, η συνέντευξή της θα έπρεπε να κυκλοφορήσει, καθώς στο συμβόλαιο της με τον σταθμό δεν υπάρχει η συμφωνία του να μην παραχωρεί συνεντεύξεις στα εν λόγω έντυπα.

Η επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV  ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη στην οποία εύχεται καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».