Οι Tool κυκλοφορούν το Fear Inoculum σε Expanded Book Edition!

Οι Tool κυκλοφορούν το Fear Inoculum σε Expanded Book Edition!

ΟΙ TOOL ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ EXPANDED BOOK EDITION ΤΟΥ “FEAR INOCULUM”

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ στις 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η ΝΕΑ ΕΚΔOΣΗ ΤΟΥ CHART-TOPPING ALBUM ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ EXCLUSIVE 3D ΚΑΡΤΕΣ, ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Το “Fear Inoculum”, το album του chart topping συγκροτήματος, TOOL, που έσπασε κάθε ρεκόρ, συγκέντρωσε εκπληκτικές κριτικές και μέχρι στιγμής είναι sold out σε όλα τα καταστήματα, επιστρέφει με νέα έκδοση ενός expanded book και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου από την Panik Records και την Sony Music.

H νέα έκδοση του “Fear Inoculum” περιλαμβάνει 5 3D κάρτες με αποκλειστικά γραφικά, ένα expanded booklet 56 σελίδων με επιπλέον ακυκλοφόρητο υλικό, την δυνατότητα download του groundbreaking visual που συμπεριλαμβανόταν στην αρχική έκδοση του δίσκου και ένα CD.

Πιθανότατα το πιο πολυαναμενόμενο album της εποχής, ο πέμπτος δίσκος των TOOL, κυκλοφόρησε στις 30 Αυγούστου και έφτασε στην αγορά με τεράστιες ουρές fans στα καταστήματα που περίμεναν να αγοράσουν την πρωτοποριακή Limited Edition. Η τώρα sold out έκδοση συμπεριλάμβανε μία HD επαναφορτιζόμενη οθόνη 4 ιντσών με ένα αποκλειστικό Video, καλώδιο φόρτισης, ηχείο 2 watt, ένα booklet 36 σελίδων και μία κάρτα για digital download του δίσκου.

Η κυκλοφορία έφτασε στο Νο1 του Billboard Top 200 και κέρδισε τα χειροκροτήματα των κριτικών με το NPR να δηλώνει “Το Fear Inoculum άξιζε τα 13 χρόνια αναμονή”, το Revolver να λέει για το album “ότι είναι ένα αριστούργημα που θα καταναλώνεται για χρόνια” και το Consequence of Sound να σχολιάζει πως η κυκλοφορία βρίσκει τους TOOL στην καλύτερη φάση της καριέρας τους.

Οι TOOL σχηματίστηκαν το 1990 και έχουν κυκλοφορήσει 4 πολυπλατινένιους δίσκους: Undertow (1993), Ænima (1996), Lateralus (2001) και 10,000 Days (2006), 2 EPς: 72826 (1991) και Opiate (1992) και το limited edition boxset Salival (2000). Το συγκρότημα έχει κερδίσει 3 βραβεία Grammy: Best Metal Performance (1998), Best Metal Performance (2002) και Best Recording Package (2007). Οι TOOL είναι ο Danny Carey (drums), o Justin Chancellor (bass), o Adam Jones (guitar και ο Maynard James Keenan (vocals).