Οι Rolling Stones επιστρέφουν στην Ευρώπη

Οι Rolling Stones επιστρέφουν στην Ευρώπη

Οι Rolling Stones θα επιστρέψουν στην Ευρώπη με μια περιοδεία τους σε εννέα χώρες. Στη Γαλλία, συγκεκριμένα, είναι προγραμματισμένες δύο συναυλίες με τις οποίες το διάσημο συγκρότημα θα εγκαινιάσει ένα ολοκαίνουργιο στάδιο κοντά στο Παρίσι, χωρητικότητας έως 40.000 ατόμων, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές.

Η περιοδεία που ονομάζεται “Stones-No filter” (Stones χωρίς φίλτρο) θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο σε 12 στάδια και αποτελεί συνέχεια της μεγάλης περιοδείας των βρετανών ρόκερς στη Νότια Αμερική που είχε καταλήξει στην Αβάνα με την ιστορική συναυλία τους στην Κούβα πέρυσι. “Γεια σου Αβάνα! Καλησπέρα στον λαό της Κούβας”, είχε φωνάξει στα ισπανικά ο Μικ Τζάγκερ, ανοίγοντας τη συναυλία και ξεσηκώνοντας τα πλήθη.

Πάντα τολμηροί, οι Στόουνς προτίθενται να ερμηνεύσουν παγκόσμιες επιτυχίες τους καθώς και τραγούδια από το τελευταίο τους άλμπουμ “Blues & Lonesome“. Ο δίσκος σημείωσε μεγάλη επιτυχία και κατέκτησε την κορυφή των πωλήσεων στη Βρετανία μόλις κυκλοφόρησε το 2016.

Η “Stones-No filter” θα αρχίσει στο Αμβούργο της Γερμανίας στις 9 Σεπτεμβρίου πριν από τις συναυλίες στην Αυστρία, την Ελβετία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία. Η περιοδεία θα τελειώσει στη Ναντέρ, κοντά στο Παρίσι, στη νέα αίθουσα U Arena στις 19 και 22 Οκτωβρίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com