Οι Kardashians πουλάνε τα χρησιμοποιημένα αξεσουάρ και ρούχα τους

Οι Kardashians πουλάνε τα χρησιμοποιημένα αξεσουάρ και ρούχα τους

Όταν πρόκειται για επιχειρήσεις και business, οι Kardashians είναι από τις πιο πονηρές – έξυπνες στην αγορά. Γιατί δεν έφτανε που η κάθε μία έχει την προσωπική της επιχείρηση για να πουλάει προϊόντα αισθητικής και έχουν πιάσει όλο το φάσμα. Δε φτάνει που προωθούν προϊόντα άλλων εταιρειών. Έπρεπε να βρουν ακόμα έναν τρόπο για να έχουν έσοδα.

Μάλιστα, σκέφτηκαν να πουλήσουν τα ρούχα τους και γενικώς οτιδήποτε βρίσκεται στην γκαρνταρόμπα τους και θα πουλούσε σαν τρελό σε ανθρώπους που θέλουν να είναι σαν κι αυτές.

Έτσι, εγκαινίασαν το Kardashian Kloset μια e-commerce πλατφόρμα στην οποία θα πουλάνε τα αντικείμενα που δεν χρειάζονται πια. Αυτά που τα χρησιμοποίησαν 1,2, άντε 3 φορές σε δημόσιες εκδηλώσεις και τώρα πια έχουν ολοκληρώσει τον σκοπό τους για τις ίδιες.

Πρόκειται για μάρκες που οι ίδιες τις χρυσοπλήρωσαν ή τις πήραν τσάμπα στο πλαίσιο εμπορικών συμφωνιών. Μερικά ενδεικτικά brands είναι από Chanel, Louis Vuitton, Balmain, Tom Ford, Versace, Bottega Veneta και Roberto Cavalli.

Κάθε βδομάδα θα διατίθενται προϊόντα ολόκληρης της οικογένειας που δεν θα χρησιμοποιηθούν, σε χαμηλότερες τιμές απ΄αυτές που αγοράστηκαν.

Την πρώτη βδομάδα θα υπάρχουν αξεσουάρ από την Kris Jenner, την Kim Kardashian και την Kylie Jenner με εύρος από 20 ως 9.000 δολάρια. Στόχος αυτής της κίνησης είναι να προωθήσουν ένα άλλο lifestyle, αυτό της βιωσιμότητας, αφού δεν θα χρειαστεί να παραχθούν νέα προϊόντα, αλλά θα γίνεται ανακύκλωση των δικών τους.