Οι Kardashians ανακοίνωσαν το τέλος του reality “Keeping Up With the Kardashians”

Οι Kardashians ανακοίνωσαν το τέλος του reality "Keeping Up With the Kardashians"

Έκπληξη προκάλεσε για ακόμα μια φορά η οικογένεια Kardashian, αφού με ανάρτηση της στο instagram ανακοίνωσε το τέλος του reality show «Keeping Up With the Kardashians».

Μάλιστα, όπως εξήγησε η Kim η επόμενη season που θα μεταδοθεί στις αρχές του 2021, θα είναι η 20η και τελευταία του reality, που ξεκίνησε να προβάλλεται το 2007.

Το «Keeping Up With the Kardashians» είναι το reality στο οποίο οφείλεται η άνοδος αρκετών μελών της οικογένειας Kardashian στον χώρο της μόδας και των καλλυντικών, κάτι που τις έκανε παγκοσμίως γνωστές.

Αρχικά το reality είχε επικεντρωθεί στην Kris Jenner και τις κόρες της Kim, Kourtney και Khloé. Στις σεζόν που ακολούθησαν σημαντικότερο ρόλο ανέλαβαν οι Kendall και Kylie Jenner, κερδίζοντας την ίδια φήμη με αυτή των μελών των Kardashian.

Παράλληλα ξεχωριστό κεφάλαιο αποτέλεσε ο Bruce Jenner, πατέρας της Kendall και Kylie. Ο Ολυμπιονίκης τράβηξε τα βλέμματα ειδικά κατά την περίοδο μετάβασής του ως Caitlyn Jenner.

Αυτό έφερε στο προσκήνιο και το θέμα των τρανς, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ με τέτοιο τρόπο στην αμερικανική showbiz.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Kim Kardashian :

Με βαριά καρδιά έχουμε πάρει τη δύσκολη απόφαση ως οικογένεια να αποχαιρετήσουμε το Keeping Up with the Kardashians.

Μετά από 14 χρόνια, 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και πολυάριθμες εκδηλώσεις, είμαστε ευγνώμονες σε όλους εσάς που μας έχετε παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια – μέσα από τις καλές στιγμές, τις κακές στιγμές, την ευτυχία, τα δάκρυα, τις πολλές σχέσεις και τα παιδιά. Θα λατρεύουμε για πάντα τις υπέροχες αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που συναντήσαμε στην πορεία.

Ευχαριστώ τα χιλιάδες άτομα και τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν σε αυτήν την εμπειρία και το πιο σημαντικό, ένα πολύ ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Ryan Seacrest για την πίστη του σε μας.

Η τελευταία μας σεζόν θα προβληθεί στις αρχές του επόμενου έτους, το 2021.

Χωρίς το Keeping Up with the Kardashians, δεν θα ήμουν εκεί που βρίσκομαι σήμερα. Είμαι τόσο απίστευτα ευγνώμων σε όλους όσους έχουν παρακολουθήσει και υποστηρίξει εμένα και την οικογένειά μου τα τελευταία 14 απίστευτα χρόνια. Αυτό το σόου μας έκανε να είμαστε εκεί που είμαστε και θα είμαι για πάντα υπόχρεη σε όλους όσοι έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση της καριέρας μας και στην αλλαγή της ζωής μας για πάντα.

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη, Kim.