Οι φωτογραφίες και το μακροσκελές μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη μια ημέρα μετά την τελευταία της εκπομπή

Οι φωτογραφίες και το μακροσκελές μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη μια ημέρα μετά την τελευταία της εκπομπή

Μια ημέρα μετά το φινάλε της εκπομπής της στον Alpha και το τηλεοπτικό της «αντίο», η Ελένη Μενεγάκη με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram και μερικές φωτογραφίες, θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως σκοπεύει να κάνει λίγο πίσω από τα φώτα και τις κάμερες και να πάρει τον χρόνο της. Παράλληλα η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες από τη χθεσινή ημέρα, αλλά και την ημέρα που ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την τηλεόραση.

Από τα στιγμιότυπα ξεχωρίζει η τρυφερή αγκαλιά στην κόρη της, Λάουρα, καθώς και η φωτογραφία με τους συνεργάτες της και τον Μάκη Παντζόπουλο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη:

Λίγες στιγμές ακόμα από χτες …στιγμές εκτός τηλεοπτικού φακού … λίγο πριν την εκπομπή και μέσα από την εκπομπή πίσω από τις κάμερες ! Η αγκαλιά και τα χαμογελα με τον σκηνοθέτη της τελευταίας μου χρονιάς ( Νίκο Αγγελόπουλε ήσουν υπέροχος , σ ευχαριστώ που με συνόδεψες με αγάπη, φροντίδα, υπομονή και γέλιο) … η αγκαλιά της Λάουρας μου … η φωτο που είμαστε όλοι μαζί την ημέρα της γιορτής μου ( όταν ανακοίνωσα ότι φεύγω ) τότε που ξάφνιασα για άλλη μια φορά τους συνεργάτες αλλά κ την οικογένεια μου …το ήξεραν αλλά … και οι κάμερες … πάντα στην ζωή μου … κι εγώ εκεί για εσας και εσεις για εμενα ! Τώρα σιγά σιγα θα κάνω λίγο πίσω από τα φώτα και τις κάμερες … θα πάρω τον χρόνο μου …. εδώ θα τα λεμε πια … χωρίς πρόγραμμα και ραντεβού, αυθόρμητα, μπορεί να σας ανεβάζω 10 φωτο στην σειρά η μπορεί να χάνομαι για μέρες …. μην με παρεξηγήσετε … θα είμαι πάντα η Ελένη …σας !