Οι τρυφερές ευχές του Kanye West‎ στην Kim Kardashian για τα 40κοστα γενέθλια της

Οι τρυφερές ευχές του Kanye West‎ στην Kim Kardashian για τα 40κοστα γενέθλια της

Μπορεί η Kim Kardashian και ο Kanye West‎ να περνούν μια έντονη κρίση στο γάμο τους, παρόλα αυτά ο ραπερ έστειλε τις δικές του ευχές για τα 40κοστα γενέθλιά της συζύγου του, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

“Αδειάζοντας γήπεδα. Χαρούμενα 40α γενέθλια! Σ’ αγαπώ τόσο πολύ”, ήταν τα λόγια του Kanye που συνόδευσε μια κοινή τους φωτογραφία, από την στιγμή που της έκανε πρόταση γάμου γενέθλια της για τα 33 της χρόνια το 2013.

Μάλιστα, τότε ο Kanye West‎ είχε νοίκιασε το γήπεδο baseball ΑΤ&Τ στο Σαν Φρανσίσκο και με 50μελή ορχήστρα και πυροτεχνήματα θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της τηλεπερσόνας, ανοίγοντας νέα σελίδα στην σχέση τους και καλώντας την σε γάμο!

Η φετινή χρονιά είναι αρκετά ιδιαίτερη για το ζευγάρι καθώς εκτός από τα προσωπικά τους προβλήματα, είχαν να αντιμετωπίσουν τόσο τον κορονοιό που έπληξε την υγεία του Kanye όσο και τις κρίσεις διπολικής διαταραχής του.

Όλο αυτό το διάστημα όμως η Kim Kardashian δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του, προσφέροντας του όσα περισσότερα μπορούσε.