Οι σπόντες των παικτών του GNTM για τη σχέση του Σήφη και της Μαρινέλας | Το σχόλιο της Ζενεβιέβ και ο Ηρακλής

Οι σπόντες των παικτών του GNTM για τη σχέση του Σήφη και της Μαρινέλας | Το σχόλιο της Ζενεβιέβ και ο Ηρακλής

Στο νέο επεισόδιο του GNTM και λίγο πριν την έναρξη της δοκιμασίας αποχώρησης, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος που είχε το αβαντάζ της προηγούμενης φωτογράφησης, έκανε την επιλογή των ζευγαριών στο concept με τα αυτοκίνητα για καμπάνια οπτικών και ρολογιών.

Ο ίδιος επέλεξε για δικό του παρτενέρ τον Κωνσταντίνο Τσεντολίνι για να φωτογραφηθούν στο μεγάλο, cabrio αυτοκίνητο.

Ένα από τα πιο… ιδιαίτερα ζευγάρι που επέλεξε ο Ανδρέας ήταν αυτό του Σήφη με τη Μαρινέλα, με πολλά υπονοούμενα ότι υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσα σε αυτά τα δύο μοντέλα.

Εκείνη τη στιγμή, αρκετοί συμπαίκτες τους σχολίασαν τη χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους με πολλούς να μιλούν ανοιχτά για μια ιδιαίτερη σχέση.

«Νομίζω μεταξύ τους κάτι παίζει, δεν ξέρω… το βλέπω στα μάτια τους κι ένας γύπας δεν κάνει ποτέ λάθος σε αυτά», σχολίασε ο Δημοσθένης για το ζεύγος του GNTM.

«Ναι, ο Σήφης και η Μαρινέλα είναι πολύ καλοί φίλοι, περνάνε χρόνο και στο σπίτι μαζί, κάνουν παρέα… Πιστεύω ότι θα βγει ένα καλό αποτέλεσμα», είπε γελώντας από την πλευρά του ο Έντουαρντ.

Μάλιστα, ο Ηρακλής ρώτησε τη Μαρινέλα: «Είστε πολύ φίλοι με τον Σήφη στο σπίτι… Είστε;» με εκείνη να απαντάει: «Ρώτα τον». «Τι είστε;» τη ξαναρώτησε, με εκείνη να του λέει γελώντας: «Σκάσε».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, στο τέλος της φωτογράφισης είπε: «Ωραία, love is in the air».