Οι Ράδιο Αρβύλα τρολάρουν την απόφαση του Αντ1 να απαγορεύσει πλάνα του στα υπόλοιπα κανάλια

Οι Ράδιο Αρβύλα τρολάρουν την απόφαση του Αντ1 να απαγορεύσει πλάνα του στα υπόλοιπα κανάλια

Πριν από μερικές ημέρες, η απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού Αντ1 να απαγορεύσει την αναπαραγωγή πλάνων από τις εκπομπές του στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς δημιούργησε ποικίλες αντιδράσεις.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του αναφέρθηκαν με τον δικό τους τρόπο στην απόφαση αυτή και ουσιαστικά «τρόλλαραν» το τηλεοπτικό σταθμό.

«Όλοι εσείς που θέλετε να αποκτήσετε πλάνα του Αντ1 αλλά δε μπορείτε γιατί πλέον στοιχίζουν 2.000 ευρώ το λεπτό –και μάλιστα αυτή είναι η καλή τιμή γιατί το αφεντικό τρελάθηκε και είμαστε σε προσφορά αυτήν την περίοδο- θα καταλάβετε γιατί πρέπει να πληρώνετε 2.000 ευρώ το λεπτό και γιατί δε μπορείτε να έχετε πλάνα. Γιατί ο Αντ1 κάνει διεθνή καριέρα. Τα προϊόντα μας παίζουν σε ολόκληρο τον πλανήτη.  Το Μπρούσκο για παράδειγμα το ξέρετε ότι παίζεται στη Χιλή;» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και έδειξε πλάνα από το μεταγλωττισμένο Μπρούσκο.

Δεν είναι μόνο η καθημερινή σειρά που προβάλλεται εκεί. Τόσο, η Λάμψη όσο και η πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «άλλαξαν» γλώσσα με τη βοήθεια των Ράδιο Αρβύλα.