Οι πρώτες φωτογραφίες από το μιούζικαλ που θα παίξει ο Πέτρος Κωστόπουλος

Οι πρώτες φωτογραφίες από το μιούζικαλ που θα παίξει ο Πέτρος Κωστόπουλος

Τις δυνάμεις του ως ηθοποιός ετοιμάζεται να δοκιμάσει ο Πέτρος Κωστόπουλος και οι πρώτες φωτογραφίες από το μιούζικαλ στο οποίο θα παίξει μόλις κυκλοφόρησε.

«Έχω κάνει τόσες μ@@ιες να μην κάνω και αυτή;», είπε ο ίδιος στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκαλύπτοντας ότι θα παίξει στο Grease, έχοντας τον ρόλο του Vince Fontaine, που υποδύθηκε στην ομώνυμη ταινία ο Edd Byrnes.

Το μιουζικαλ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τραγουδιών που έχουν συγκεντρωθεί ποτέ σε μια παράσταση, ανεβαίνει από τις 22 Δεκεμβρίου στο Passport Music Theatre, με μία πλειάδα ταλαντούχων καλλιτεχνών που τραγουδούν και χορεύουν.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Μαλισσόβας, την απόδοση των στίχων έχει κάνει η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και τις χορογραφίες ο Νίκος Μαριάνος. Πρωταγωνιστούν οι Νάντια Μπουλέ, Δήμος Αναστασιάδης, Ελένη Βαϊτσιου, Δημήτρης Σαμόλης, Βασιλική Τρουφάκου, Άρης Πλασκασοβίτης, Ευγενία Σαμαρά, Νικόλας Αγγελής, Κρυσταλλία, Αναστάσιος Ράμμος, Ελισάβετ Σπανού, Κατερίνα Σούσουλα, Πάνος Μαλικούρτης και Ίαν Στρατής, ενώ φιλική συμμετοχή έχει η Μάρω Κοντού.