Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Παρτσαλάκη μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Παρτσαλάκη μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Στο Τζάνειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Γιώργος Παρτσαλάκης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, έπειτα από οξύ στεφανιαίο σύνδρομο που υπέστη.

Ο ηθοποιός αφού όλα πήγαν καλά, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και έκανε τις πρώτες δηλώσεις και αποκάλυψε πως είναι σήμερα, αλλά αναφέρθηκε και στον κόσμο που ενδιαφέρθηκε για αυτόν, όλο αυτό το διάστημα.

«Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί εισέπραξα μια αντίδραση ενός κόσμου που με συγκίνησε πολύ που ενδιαφέρθηκε για αυτό που έπαθα. Διαπίστωσα ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή που είναι της τάξης των πενήντα χρόνων, έγινε κάτι και είχε μια απήχηση και κάποιοι άνθρωποι πέρασαν καλά.

Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι κάτι προσφέρεις και ένιωσα πραγματικά συγκινημένος για όλη αυτή την ιστορία και διαπίστωσα γιατί οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν περισσότερα πράγματα για σένα. Θεωρούν ότι είσαστε φίλοι, παρέα. Και στην παρέα σου λες πέντε πράγματα παραπάνω. Αυτό που θεωρείται μια παρέα, λείπει αυτή τη στιγμή και μπαίνει πιο μέσα και ρωτάει αν παντρεύτηκε, χώρισε, έκανε παιδιά κλπ.

Όλο αυτό δεν έχει σχέση με κλειδαρότρυπα και περιέργεια ή ότι είμαστε ένας κλάδος – χώρος που είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε, αλλά πραγματικά επειδή οι άνθρωποι μας αγαπούν και μας θεωρούν παρέα τους και δικούς τους ανθρώπους, νιώθουν την ανάγκη να μάθουν πέντε πράγματα παραπάνω και είναι πολύ συγκινητικό όλο αυτό. Είμαι καλά τώρα», είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.