Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του στο GNTM 3

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του στο GNTM 3

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Γιώργος Καράβας θα είναι στο GNTM 3, αφού αναλαμβάνει καθήκοντα coach τόσο των αγοριών όσο και των κοριτσιών.

Μάλιστα, ο Γιώργος Καράβας έδωσε και την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή “Ευτυχείτε”.

«Θα είμαι ο coach και των αγοριών και των κοριτσιών, μια πολύ ωραία εμπειρία και ανυπομονώ να την ζήσω να είμαι ειλικρινής. Είχα κάνει ένα δοκιμαστικό πριν από αρκετό καιρό και η εξέλιξη ουσιαστικά ήταν αργή. Δεν γνωρίζαμε εμείς οι εμπλεκόμενοι, να το θέσω έτσι αλλά φαντάζομαι τα γυρίσματα θα γίνουν εντός του καλοκαιριού.

Αυτό που έχω να κάνω είναι να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχω από αυτά τα 17 χρόνια στο χώρο στα νέα άτομα. Η Ζενεβιέβ είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα, είναι πάρα πολύ καλή και στη δουλειά και σε προσωπικές στιγμές. Θα είμαι ο εαυτός μου, δεν είμαι αυστηρός σαν άνθρωπος.

Με την Ζενεβιέβ έχουμε δουλέψει στο παρελθόν και με τον Δημήτρη έχουμε συνεργαστεί πάμπολες φορές. Την Βίκυ εννοείται τη γνωρίζω αρκετά και προσωπικά. Μόνο τον Άγγελο Μπράτη δεν ξέρω προσωπικά. Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ», είπε ο Γιώργος Καράβας.