Οι πρώτες δηλώσεις του Αντώνη Τσαπατάκη μετά την διάρρηξη του σπιτιού του

Οι πρώτες δηλώσεις του Αντώνη Τσαπατάκη μετά την διάρρηξη του σπιτιού του

Όπως έγινε γνωστό, ο Αντώνης Τσαπατάκης, το απόγευμα του Σαββάτου έκανε γνωστό πως διέρρηξαν το σπίτι του στην Θεσσαλονίκη.

Ο Χανιώτης Παραολυμπιονίκης μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων το δυσάρεστο συμβάν:

«Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, να ευχαριστήσω και τον κόσμο μέσα από την συχνότητά της για το ενδιαφέρον που έχει δείξει από χθες. Δεν ξέρουμε πότε έχει συμβεί γιατί εγώ λείπω για την προετοιμασία μου στα Χανιά, αυτές τις ημέρες λόγω της καραντίνας. Στέλνοντας λοιπόν, έναν φίλο μου στο σπίτι ώστε να ελέγξει για τυχόν βλάβες επειδή λείπω σχεδόν ένα μήνα… διαπίστωσε ότι είναι όλα άνω κάτω.

Η τηλεόραση ήταν κάτω στο πάτωμα με τα καλώδιά της τυλιγμένα, έτοιμη να φύγει θεωρητικά. Μέσα στο δωμάτιο όπου έχω τα ρούχα μου ήταν όλα άνω κάτω. Μέχρι στιγμής έχουμε διαπιστώσει ότι λείπουνε 7-8 ζευγάρια παπούτσια τα οποία είναι μία αξίας γιατί είναι συλλεκτικά, λείπει ένα ρολόι και πιθανότατα να λείπει η δάδα από τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018», είπε ο Αντώνης Τσαπατάκης.