Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Δείξιμου μετά την είδηση πως είναι θετικός στον κορονοϊό

Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Δείξιμου μετά την είδηση πως είναι θετικός στον κορονοϊό

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την είδηση ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό έκανε στην εκπομπή την Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», ο Άκης Δείξιμος.

Ο τραγουδιστής είπε πως περνάει την ασθένεια με ήπια συμπτώματα και τόνισε πως από τη πρώτη στιγμή φρόντισε να ενημερώσει όλους όσους ήρθε σε επαφή.

«Είχα πολύ έντονο πονοκέφαλο και είχα δέκατα τη Δευτέρα. Την Τρίτη ανέβηκε ο πυρετός και έκανα το τεστ και διαπιστώθηκε ότι είχα κορονοϊό. Δεν μπορώ να υποψιαστώ από πού κόλλησα γιατί γενικά πρόσεχα» είπε μεταξύ άλλων ο Άκης Δείξιμος και πρόσθεσε:

«Από μία εβδομάδα πριν είχαν ενημερώσει και τον Δήμαρχο ότι θα απέφευγα να είμαι στο δημαρχείο για να μην έρθω σε επαφή με τον κόσμο. Πραγματικά δεν ξέρεις από πού μπορεί να σε βρει. Από τη Δευτέρα ήμουν ήδη σε καραντίνα, πριν καν πάρω το τεστ στα χέρια μου».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τη Ναταλία Γερμανού αν τα συμπτώματα που παρουσιάζει είναι ήπια, ο ίδιος είπε: «Τα συμπτώματα είναι ήπια. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά. Έχω λίγο πυρετό, λίγα δέκατα αλλά γενικά είμαι καλά».