Οι πρώτες δηλώσεις της Χρύσας Καβράκη μετά την αποχώρησή της από το GNTM και το “καρφί” για τη Ρασέλ

Οι πρώτες δηλώσεις της Χρύσας Καβράκη μετά την αποχώρησή της από το GNTM και το “καρφί” για τη Ρασέλ

Η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από τον 3ο κύκλο του GNTM ήταν η Χρύσα Καβράκη.

Η ίδια δεν τα πήγε καλά στη γυμνή φωτογράφιση και μπήκε μαζί με τον Κωνσταντίνο και την Αλεξάνδρα στη διαδικασία αποχώρησης, καθώς οι τρεις τους είχαν το χειρότερο “κλικ” στην πρώτη απαιτητική δοκιμασία του reality.

Τελικά, η Χρύσα ήταν αυτή που αποχαιρέτησε πρώτη το GNTM και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου” και μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι.

Ωστόσο, η Χρύσα Καβράκη δε δίστασε να ρίξει τα “βέλη” της στην πρώην συμπαίκτριά της, Ρασέλ.

«Είδαμε νωρίτερα τη Ρασέλ σε μια ερώτηση που της έγινε αν έχουν διαμορφωθεί κάποιες σχέσεις μέσα στο σπίτι και τι έχει να πει γι αυτό και είπε ότι η Χρύσα είναι ένα από τα κορίτσια που από την αρχή κιόλας των bootcamps, κι όλη της διαδικασίας του GNTM, έχει έρθει πιο κοντά στα αγόρια και έχει φλερτάρει», είπε η Τζώρτζια Γεωργίου.

Τότε, η Χρύσα απάντησε: «Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ είμαι ένα πολύ κοινωνικό άτομο και τα πάω καλά και με τα αγόρια και τα κορίτσια και έκανα παρέα με όλα τα άτομα και αυτό από την Ρασέλ που δεν είναι ίδιος χαρακτήρας με εμένα, παρεξηγήθηκε. Εμείς μέσα στο σπίτι δεν είχαμε ιδιαίτερη σχέση με την Ρασέλ, δεν μιλούσαμε οπότε αυτό το επικριτικό σχόλιο που έκανε ήταν εντελώς άτοπο για μένα, δεν πιστεύω ότι έβγαζε νόημα. Δεν ήταν έτσι από κοντά. Θέλει να προβάλει συγκεκριμένο χαρακτήρα. Δεν την γνωρίζω σαν χαρακτήρα παραπάνω, δεν μπορώ να ξέρω το λόγο που το κάνει αλλά σίγουρα δεν είχε δείξει αυτό πίσω από την κάμερα».