Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη μετά το τηλεοπτικό της φινάλε

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη μετά το τηλεοπτικό της φινάλε

Τους τηλεθεατές με τους οποίους πορευτικέ τα τελευταία 30 χρόνια στην τηλεόραση, αποχαιρέτησε την Τετάρτη η Ελένη Μενεγάκη.

Μετά το τέλος της εκπομπής της, η παρουσιάστρια μίλησε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από τα studio, κάνοντας έτσι τις πρώτες της δηλώσεις μετά το τηλεοπτικό της φινάλε.

«Φεύγοντας από έναν χώρο να έχεις αφήσει και εσύ το δικό σου μικρό στίγμα. Για μένα ήταν πάντα σημαντικό να υπάρχει εκτίμηση και σεβασμός. Πάντα με ενδιέφερε η στιγμή που θα φύγω, το πώς θα με σκέφτεται ο κόσμος, πως θα με βλέπουν, πως θα με θυμούνται καμιά φορά, όποτε θα τους έρχομαι στο μυαλό. Ευχαριστώ λοιπόν όλα τα παιδιά που δουλεύουν στην τηλεόραση και μου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μου έστειλαν μηνύματα συμπάθειας, αγάπης, εκτίμησης, σεβασμού.

Εύχομαι σε όλους εκείνους που μένουν μέσα να ζήσουν έντονες στιγμές, να τους αγαπάνε, να τους ξεχωρίζουν και κάπου στην καρδιά τους να τους έχουν φυλαγμένους. Όλα ήταν έντονα, όλα ήταν δυνατά. Δηλαδή τι να σας πω; Για μένα κλείνει ένας κύκλος. Αν ποτέ αυτό έχει μια συνέχεια, δεν το έχω σκεφτεί.

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που θέλω να πάω λίγο χωρίς πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ελεύθερος. 30 χρόνια ζω μαζί σας. Και να ξαναέρθω δε θα είναι το ίδιο. Γιατί εγώ δε θα είμαι ίδια. Δε θα είμαι ποτέ η ίδια. Δε θα είσαστε ούτε εσείς. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι κύκλοι δεν ξαναανοίγουν χωρίς να θυμίζουν κάτι. Αν κάτι έχω να πω είναι αυτό. Να τα δίνετε όλα με την ψυχή σας» τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.