Οι πρωταγωνιστές της σειράς Floricienta χωρευουν-τραγουδουν το “Pobres Los Ricos” 16 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Floricienta χωρευουν-τραγουδουν το "Pobres Los Ricos" 16 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Τους γνωρίσαμε μέσα από την αργεντίνικη τηλενουβέλα Floricienta, που για δυο χρόνια (το 2005 – 2007) προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Ελλάδα.

Όμως εκτός από τη Floricienta, έχουν συμμετάσχει και στην επίσης Ισπανική σειρά Rebelde Way.

Οι τρεις ηθοποιοί Nicolas Maiques, Micaela Vazquez και Mariana Seligmann, που αγαπήσαμε μέσα από τις σειρές, μέσα από την σειρά όσο και στην πραγματική τους ζωή έγιναν φίλοι και κρατάνε μέχρι και σήμερα επικοινωνία.

Οι τηλεοπτικοί Nicolás, Renata και Clara ως λάτρης των social media, μοιράζετε αρκετά συχνά μοιράζονται στιγμές της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής με τους Followers του.

Αυτή τη φορά και με αφορμή τον κορονοϊο και την καραντίνα που υπάρχει στην Ισπανία για την μη εξάπλωση του ίου, η εφαρμογή Tik Tok έχει πάρει μεγάλη δημοτικότητα. Έτσι οι ηθοποιοί που κάθονται σπίτι είπαν να την χρησιμοποιήσουν, να περάσουν την ώρα τους και να θυμηθούν τις εποχές που συμμετείχαν στην σειρά.

Συγκεκριμένα σε ένα βίντεο που δημιουργηθηκε στο Tik Tok, από την Micaela Vazquez βλέπουμε αρχικά την Renata και Clara να χορεύουν και να τραγουδούν το “Pobres Los Ricos“, ως μέλη της μπάντας “Banda de Floricienta” και να σχολιάζει στην λεζάντα του post:

“Θυμάμαι την αγαπημένη μας Floricienta Band !!! Εδώ η Κλάρα και η Νάτα στο μέγιστο μεγαλείο τους 6 χρόνια αργότερα χαχα αγαπώ το Gordi Alto”

Αργότερα ανέβηκε ένα ακόμα ίδιο βίντεο στην εφαρμογή όπου και οι τρεις, Nicolas Maiques, Micaela Vazquez και Mariana Seligmann χορεύουν και να τραγουδούν το “Pobres Los Ricos