Οι Νύχτες Πρεμιέρας ανάμεσα στα καλύτερα Φεστιβάλ της Ευρώπης

Οι Νύχτες Πρεμιέρας ανάμεσα στα καλύτερα Φεστιβάλ της Ευρώπης

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, επιλέχθηκε για δεύτερη φορά ανάμεσα στα καλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης.

To Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, με υπερηφάνεια ανακοινώνει την τιμητική του ανάδειξη του, για δεύτερη χρονιά, ως μέλος της EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe / η Ευρώπη για τα Φεστιβάλ, τα Φεστιβάλ για την Ευρώπη), της διαδικτυακής πλατφόρμας που δημιουργήθηκε από τον EFA (Σύνδεσμο των Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ) και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

715 Φεστιβάλ από 39 χώρες, κατόπιν ενδελεχούς αξιολόγησης από Διεθνή Επιτροπή, έλαβαν την αναγνώριση από την πλατφόρμα EFFE ως ένα από τα «αξιοσημείωτα Φεστιβάλ» στην Ευρώπη, που διακρίνονται για την καλλιτεχνική τους ποιότητα και ασκούν σημαντική επίδραση σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Τα αποτελέσματα ανακοίνωσε, χθες, ο πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής, Σερ Τζόναθαν Μιλς (συνθέτης και τέως Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ του Εδιμβούργου), σημειώνοντας ότι οι Νύχτες Πρεμιέρας αποτελούν «ένα από τα σπουδαιότερα Φεστιβάλ στην Ελλάδα, το μεγαλύτερο και σημαντικότερο δε στην Αθήνα».

Διαβάστε την συνέχεια στο fortunegreece.com