Οι Μαχητές των Δρόμων 7 σε Α’ τηλεοπτική προβολή

Οι Μαχητές των Δρόμων 7 σε Α' τηλεοπτική προβολή

ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ (FURIOUS 7)
Περιπέτεια, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 21:00 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star

Ο Ντόμινικ Τορέτο μαζί με όλη την παρέα, επιστρέφουν στις ΗΠΑ, μετά τη μεγάλη τους, νικητήρια αναμέτρηση με τον Όουεν Σο. Ωστόσο ο αδερφός του Όουεν Σο, o αδίστακτος Ντέκαρντ Σο,  θέλει να πάρει εκδίκηση για τον αδερφό του. Παράλληλα, η αμερικανική κυβέρνηση μέσω ενός πράκτορα αλλά και ένας Σομαλός τρομοκράτης, ανταγωνίζονται για το ποιος θα κλέψει πρώτος ένα ψηφιακό πρόγραμμα διαδικτυακής τρομοκρατίας, με το όνομα «Μάτι του Θεού».

Ο Ντόμινικ και ο Μπράιαν συγκεντρώνουν ξανά την ομάδα τους έχοντας διπλή αποστολή:  να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις του Σο και να βρουν πρώτοι  το «Μάτι του Θεού», σε μια τρελή διαδρομή από την Καλιφόρνια μέχρι και το Άμπου Ντάμπι, φυσικά  με τα αυτοκίνητα! Και έτσι ξεκινάει μια νέα, καταιγιστική περιπέτεια…

  • Στην ταινία πρωταγωνιστούν, εκτός των Ντουέιν Τζόνσον, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζορντάνα Μπρούστερ και οι Κερτ Ράσελ, Τζιμόν Χούνσου, Τζέισον Στέιθαμ και βέβαια ο Πολ Γουόκερ, στην τελευταία του ερμηνεία.
  • Ο ξαφνικός θάνατος του Πολ Γουόκερ πάγωσε την παραγωγή και συντάραξε όλους τους συντελεστές. Η αρχική σκέψη ήταν να ακυρωθεί η ταινία. Στη συνέχεια όμως όλοι θεώρησαν πως η ταινία πρέπει να ολοκληρωθεί τιμώντας με αυτό τον τρόπο τον αδικοχαμένο Πολ Γουόκερ.
  • Και σε αυτή την ταινία τα αυτοκίνητα έχουν, όπως πάντα, πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς είναι αναπόσπαστο κομμάτι των ηρώων και αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά τους.
  • Μια από τις πλέον εντυπωσιακές σκηνές της ταινίας είναι η ελεύθερη πτώση αμαξιών από ένα εμπορικό αεροσκάφος C-130.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζέιμς Γουάν

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζέισον Στέιθαμ, Ντουέιν Τζόνσον, Βιν Ντίζελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Πολ Γουόκερ, Κερτ Ράσελ, Τζιμόν Χούνσου, Τάιριζ Γκίμπσον, Κρις «Λούκαντρις» Μπρίτζες, Έλσα Πατάκι, Τόνι Για