Οι κόρες του Diego Maradona ετοιμάζουν αγωγή εναντίον του

Οι κόρες του Diego Maradona ετοιμάζουν αγωγή εναντίον του

Ακόμη ένα «χτύπημα» έρχεται να ταράξει τις ήδη επιβαρυμένες σχέσεις του Diego Maradona με τις δύο κόρες του, Τζιανίνα και Ντάλμα.

Πριν κάποια χρόνια ο πρώην άσσος του ποδοσφαίρου τις κατηγόρησε για υπεξαίρεση ενώ πρόσφατα δήλωσε ότι σκοπεύει να τις αποκληρώσει.

Σήμερα οι δύο γυναίκες επικαλούμενες το ενδιαφέρον τους για εκείνον δηλώνουν ότι ετοιμάζονται να καταθέσουν αγωγή εναντίον του για εθισμό στο αλκοόλ.

«Είμαι κουρασμένη από ανθρώπους που προσπαθούν να καταλάβουν κάτι που δεν μπορεί να γίνει κατανοητό. Όταν σταμάτησα να προσπαθώ να καταλάβω τι συνέβαινε στον πατέρα μου, τον πλησίασα ως κόρη. Τα χρήματα είναι αυτά που με ενδιαφέρουν λιγότερο. Θέλω ο πατέρας μου να συνεχίσει να ζει.

Στο 59ο πάρτι γενεθλίων του κοιμόταν στο τραπέζι. Έτρεξα να τον πιάσω, αισθανόταν ασφυξία, μετά πνίγηκε και όλοι ήθελαν να σβήσει τα κεριά. Υπήρχε πολύς κόσμος. Του λέω να μην πίνει, αλλά δεν του αρέσει να με ακούει, θέλω απλώς να είναι καλά», δήλωσε η Τζιανίνα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Intrusiones της Αργεντινής, τονίζοντας ότι η αδελφή Ντάλμα θα την υποστηρίξει στην αγωγή.