Οι ευχές της Άννας Βίσση για τα γενέθλια της Σοφίας Καρβέλα

Οι ευχές της Άννας Βίσση για τα γενέθλια της Σοφίας Καρβέλα

Τα 37 της χρόνια έκλεισε στις 23 Νοεμβρίου η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία και η μητέρα της έσπευσε να της στείλει τις πιο ιδιαίτερες και ξεχωριστές ευχές.

Η Σοφία Καρβέλα ζει μόνιμα με την οικογένειά της, τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά και τους δύο γιους τους στην Αμερική και έτσι η μητέρα της τής έστειλε διαδικτυακά τις ευχές της με μία μεγάλη και άκρως συγκινητική δημόσια ανάρτηση.

«Για το κορίτσι μου που έχει γενέθλια. Είναι το πρόσωπο που δεν μπορώ να ξεχάσω. Το αίσθημα ευχαρίστησης ή λύπης. Είναι το αίσθημα της ικανοποίησης ή το τίμημα που πρέπει να πληρώσω. Μπορεί να είναι το καλοκαιρινό μου τραγούδι. Μπορεί να είναι μια φθινοπωρινή χαλάρωση. Ίσως είναι 100 διαφορετικά πράγματα. Ένα όμορφο πράγμα σε μια μίζερη ημέρα. Μπορεί να είναι η πεντάμορφη ή το θηρίο. Μπορεί να είναι και παράδεισος και κόλαση.

Μπορεί να είναι ο καθρέφτης των ονείρων μου. Ένα χαμόγελο που αντικατοπτρίζεται στον αέρα. Μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνεται, μέσα στο καβούκι της. Είναι πάντα τόσο χαμογελαστή μέσα στο πλήθος. Τα μάτια της μπορεί να είναι τόσο μοναδικά και περήφανα. Κανείς δεν πρέπει να τα δει όταν κλαίνε. Μπορεί να είναι η αγάπη που φαίνεται ότι δεν θα κρατήσει. Μπορεί να έρθει από μια σκιά στο παρελθόν.

Θα την θυμάμαι μέχρι να πεθάνω. Μπορεί να είναι ο λόγος που επιβιώνω. Για αυτό είμαι ζωντανή. Η μία που θα νοιάζομαι για πολλά χρόνια. Εγώ θα παίρνω πάντα τα δάκρυα της και θα τα κάνω δικά μου. Αυτή είναι το νόημα της ζωής μου. Αυτή, αυτή», έγραψε η Άννα Βίσση.