Οι επώνυμοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Οι επώνυμοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Μέσα από την κοινή καμπάνια “ΣΤΗΡΙΖΩ”, συνδράμουν στην ανακαίνιση της Γ’ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών του ΓΝΑ «ΣΩΤΗΡΙΑ». Με μια σειρά από τηλεοπτικά video, πρόσωπα από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και μέλη της ΕΙΤΗΣΕΕ προτρέπουν «να προσφέρουμε κάτι μικρό για το Νοσοκομείο που προσφέρει κάτι τόσο μεγάλο».

Από την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου στις 23:59 το βράδυ οι γραμμές των εταιριών κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE – VODAFONE – WIND) θα είναι ανοιχτές. Κάθε SMS στο 19059 στοιχίζει 1,23€ εκ των οποίων το 1€ πηγαίνει στην ανακαίνιση. Παράλληλα, τα κανάλια θα εντάξουν ειδικά αφιερώματα μέσα από τις εκπομπές και τα δελτία Ειδήσεων ώστε να ενημερωθούν οι τηλεθεατές για την δραστηριότητα και το έργο της Ογκολογικής Μονάδας και της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, στο ΓΝΑ «Η Σωτηρία» και την ανάγκη να συμβάλλουμε όλοι, για να στηρίξουμε το έργο της, μέσω της κατασκευής και συντήρησης των αναγκαίων υποδομών που απαιτούνται για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Κλινική.

Το Νοσοκομείο Σωτηρία βρίσκεται εκεί από το 1902. Χιλιάδες άνθρωποι, από όλη την Ελλάδα, έχουν δεχθεί τη φροντίδα του. Ίσως και κάποιος δικός σας. Η Γ΄ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Σωτηρία έχει τώρα την ανάγκη μας. Ενωνόμαστε όλοι για να βοηθήσουμε στην ανακαίνισή της.
Στείλε sms ΣΤΗΡΙΖΩ ή STIRIZO στο 19059.