Οικογένεια Παντελίδη: Προσφεύγει στο Εφετείο-Η αντίδρασή της στη συνέντευξη της Αρναούτη

Οικογένεια Παντελίδη: Προσφεύγει στο Εφετείο-Η αντίδρασή της στη συνέντευξη της Αρναούτη

Νέες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη, καθώς η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή αποφάσισε να προσφύγει στο Εφετείο. Στο μεταξύ, αντικρουόμενες είναι οι πληροφορίες για την στάση που θα κρατήσει μετά την τηλεοπτική συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, η οικογένεια θα ασκήσει το δικαίωμα που της δίνει ο Nόμος και θα απευθυνθεί στο Εφετείο κατά του πρόσφατου πορίσματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, η οποία έκρινε πως οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο Παντελής και η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο. Η Εισαγγελία Εφετών μπορεί, είτε να συναινέσει στην αρχειοθέτηση, είτε να ζητήσει περαιτέρω έρευνα ή ακόμη και την άσκηση ποινικών διώξεων, ενώ η απόφασή της θα είναι τελεσίδικη.

Μάλιστα, το νέο κεφάλαιο στη νομική διάσταση της υπόθεσης συνοδεύεται και από την αποχώρηση του δικηγόρου Χαράλαμπου Λυκούδη από την νομική εκπροσώπηση της οικογένειας Παντελίδη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η απόφαση πάρθηκε από κοινού, λίγο μετά την έκδοση του εισαγγελικού και δεν υπήρξε κάποια κόντρα. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει αν η επιμονή της οικογένειας να πάει στο Εφετείο βρήκε αντίθετο τον γνωστό δικηγόρο, που την εκπροσωπούσε από την πρώτη στιγμή.

Την ίδια ώρα, μετά τη συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη στην εκπομπή Αυτοψία, πληροφορίες θέλουν την οικογένεια Παντελίδη να απαντά, με πρώτο τον αδερφό του, Τριαντάφυλλο. «Πολλά από όσα δήλωσε η Αρναούτη εγείρουν ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και σε πολλά από τα γεγονότα που περιέγραψε υπάρχουν κενά. Στη συνέντευξή της ανέφερε πως το μοιραίο βράδυ δεν ήταν στο δωμάτιο με τον Παντελή, όμως οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το σπίτι – λέσχη την έδειξαν καθισμένη δίπλα του σε έναν καναπέ, μαζί με τη Φρόσω Κυριάκου. Να, λοιπόν, ένα σημείο που θέλει διευκρινίσεις», αναφέρει πρόσωπο της οικογένειας στην Espresso, σύμφωνα με την οποία δεν αποκλείεται να μιλήσει on camera και η μητέρα του τραγουδιστή, Αθηνά.

Όμως, σύμφωνα με το protothema.gr, παρά τα όσα γράφονται, μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρείται μια συνέντευξη της μητέρας το επόμενο διάστημα.

Πηγή: peoplegreece.com