«Ξόδεψα το 90% της περιουσίας που κληρονόμησα από τον πατέρα μου για να γίνει καλά η Ηλέκτρα»

«Ξόδεψα το 90% της περιουσίας που κληρονόμησα από τον πατέρα μου για να γίνει καλά η Ηλέκτρα»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό», ο Στάθης Αγγελόπουλος μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και για τον πατέρα του, το σπουδαίο Μανώλη Αγγελόπουλο.

Ο τραγουδιστής μάλιστα αποκάλυψε πως μια από τις πολύ σημαντικές του σχέσεις ήταν με την Ηλέκτρα: «Ο πρώτος μου γάμος ήταν με την Ηλέκτρα. Ήταν μία δύσκολη περίπτωση, είχαμε θεματάκια υγείας. Προσπαθήσαμε αλλά κανείς δεν γλιτώνει από αυτή την ιστορία» είπε αρχικά εξηγώντας πως έκανε το γάμο όταν η κατάσταση της υγείας της Ηλέκτρας ήταν μη αναστρέψιμη.

«Με την Ηλέκτρα δεν παντρεύτηκα από την αρχή της σχέσης. Παντρευτήκαμε προς το τέλος, όταν είχαμε πληροφορηθεί την αρρώστια της και πλέον πηγαίναμε προς το τέλος. Πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε γιατί δεν θα ήθελα κάποια στιγμή να φύγει από τη ζωή χωρίς να είναι παντρεμένη μαζί μου. Εγώ ήθελα να της δώσω ελπίδα, ήθελα να της δώσω δύναμη να προχωρήσει. Έκανα τα πάντα, ό,τι μπορείς να φανταστείς για να ζήσει ή να πάρει μια παράταση χρόνου. Αλλά δυστυχώς ήταν δύσκολο, έφυγε», εξήγησε.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος ανέφερε πως εκτός από τον πόνο ψυχής και τη συναισθηματική κατάρρευση πλήγηκε και οικονομικά. «Ό,τι περιουσία κληρονόμησα από τον πατέρα μου, το 85% – 90% το ξόδεψα για να γίνει καλά η Ηλέκτρα» δήλωσε ο τραγουδιστής.