Ξεκίνησε το live test του Rising Star

Ξεκίνησε το live test του Rising Star

Στις 22:15 ο Γιώργος Λιάγκας καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό, αναφέρθηκε στις οδηγίες του talent show και μας έδειξε το πλατό.

Το show του Ant1, Rising Star κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή, επειδή όμως η συμμετοχή των τηλεθεατών στην πορεία θα είναι άμεση, το βράδυ της Κυριακής μετά το Lucky Room πραγματοποιήθηκε ένα live test, μέσω της εφαρμογής που δημιουργήθηκε για το συγκεκριμένο show, οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν από το σπίτι «ναι» ή «όχι» για το αν θα συνεχίσει ο διαγωνιζόμενος στο παιχνίδι!

Στην συνέχεια εξήγησε στους τηλεθεατές πως θα αποκτήσουν την εφαρμογή στο κινητό τους για να γίνουν και οι ίδιοι κριτές του Rising Star. Αμέσως μετά εμφανίστηκε ο περιβόητος τοίχος και στην θέση των διαγωνιζομένων βρέθηκε η Καλομοίρα, η οποία τραγούδησε με σκοπό να την ψηφίσει ο κόσμος από το σπίτι μέσω της εφαρμογής για να σηκωθεί ο τοίχος να περάσει στην επόμενη φάση αλλά και δείξουν στο κοινό που βρισκόταν στο πλατό αλλά και αυτούς που παρακολουθούσαν από το σπίτι πως θα είναι κάθε Κυριακή τα live του show και να καταλάβουν πώς θα γίνουν κριτές από το σπίτι τους.

Οι κριτές του show θα είναι η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, ο Χρήστος Μάστορας και ο Κώστας Μακεδόνας και στην παρουσίαση των backstage θα βρίσκεται η Καλομοίρα!

Αυτούς που δεν είδαμε στο live test του show, ήταν οι κριτές οι οποίοι παρακολούθησαν τα όσα έγιναν από τα σπίτια τους.

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρίστος Μάστορας μάλιστα ανέβασαν μια φωτογραφία στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram που τους έδειχνε μπροστά από την τηλεόραση να παρακολουθεί Rising Star!

https://www.instagram.com/p/BNm9szUDKQ_/

https://www.instagram.com/p/BNnABh2jw5e/?taken-by=xmastoras