Ξανά στο νοσοκομείο ο Κώστας Γιαννόπουλος

Ξανά στο νοσοκομείο ο Κώστας Γιαννόπουλος

Τον περασμένο Απρίλιο υπεβλήθηκαι σε χειρουργική επέμβαση, αφού διαγνώστηκε με όγκο, ωστόσο έκανε τα πάντα για να λείψει όσο το δυνατόν λιγότερο από τα παιδιά του στο «Χαμόγελο». Ο πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστα Γιαννόπουλο που από την Δευτέρα 22 Αυγούστου δίνει για ακόμα μια φορά μάχη με την επάρατη νόσο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας freddo, ο κ. Γιαννόπουλος εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε νέα χημειοθεραπεια. Στενή συνεργάτης του αναφέρει στην εφημερίδα: «Οι φρικτοί πόνοι και  η προσπάθεια να κρύψει το πόσο έχει καταβληθεί με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει προκαλούν σε όλους εντύπωση και συγκίνηση, για έναν άνθρωπο που το μόνο που κάνει όλα αυτά τα χρόνια είναι να σκορπίζει αγάπη, χαρά και συμπαράσταση σε μικρά παιδιά. Είναι πάντα δίπλα τους. Γι’αυτά είναι ο πατέρας τους».

Να σημειωθεί ότι η περσινή περιπέτεια με την οφειλή του ΕΝΦΙΑ, που άγγιζε το ποσό των 67.000 ευρώ τον έκανε να γονατίσει νιώθοντας αδύναμος να το διαχειριστεί. Ύστερα από σχετικές διαβεβαιώσεις και δεσμεύσεις υπουργών ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα: «Ελπίζω να τηρήσουν την υπόσχεση τους και να μην έχουμε άλλη περιπέτεια με τον ΕΝΦΙΑ. Δεν έχουμε χρήματα να τον πληρώσουμε. Θα μείνω λίγες ημέρες στο νοσοκομείο για τη θεραπεία μου και μετά θα επιστρέψω και πάλι εκεί που ανήκω, στο πλευρό των παιδιών μου», ενώ προσθέτει: «Παλεύω να μείνω ζωντανός για τα παιδιά μου στο ”Χαμόγελο”, αυτά μου δίνουν δύναμη».