Ξανά μαζί οι παίκτες του Survivor

Ξανά μαζί οι παίκτες του Survivor

Περίπου δύο μήνες μετά τον τελικό του παιχνιδιού επιβίωσης, οι παίκτες του Survivor ξανά συναντήθηκαν για καλό σκοπό.

Αν και κατά καιρούς κάποιοι από τους παίκτες έχουν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αυτές ήταν το σε επίπεδο παρέας ή των extra που έκαναν ανά την Ελλάδα.

Το πρωί της Τρίτης, με αφορμή την ευχή ενός παιδιού από το Make A Wish, της μικρής Αγγελίνας, που θέλησε να παίξει Survivor, οι παίκτες συναντήθηκαν ξανά, στην Βάρκιζα. Μάλιστα κάποιοι δημοσίευσαν φωτογραφία από την εκδήλωση, γράφοντας στη λεζάντα «όλοι μαζί για να εκπληρώσουμε την ευχή από ένα ζουζουνάκι… μόνο χαμόγελα και θετική ενέργεια πάντα!».

Ωστόσο, όπως φαίνεται στιν φωτογραφία, από το reunion απουσίαζαν οι Ειρήνη Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Ορέστης Τσανγκ, Λάμπρος Χούτος, Μαριάννα Καλλέργη, Ελισάβετ Δοβλιατίδου και Πάνος Αργιανίδης.

Μπραβο σε όλους τους παίχτες του survivor που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του make a wish κ παραβρέθηκαν σε ενα αγώνισμα που είχε μοναδικό σκοπό να κανει χαρούμενη μια μικρή πανέμορφη κοπέλα …συγχαρητήρια σε ολα τα παιδια που έχουν αναπτύξει ήδη φιλανθρωπική δράση κ αφιερώνουν χρόνο για έναν τετοιο ιερό σκοπό …Μαριος ,Βασαλος ,Ντανος ,Λαουρα ,Σαρα,Μισθοφορος ,ειρηνη κ Ελισαβετ ,Σοφη,Μπο ,Ελενη ,Ειρηνη ,Στελιος,Κοκκινακης,Ευριδικη !!!

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on