Ξέσπασε σε κλάματα η Ιωάννα Μαλέσκου στο φινάλε της εκπομπή της στην Κρήτη Tv

Ξέσπασε σε κλάματα η Ιωάννα Μαλέσκου στο φινάλε της εκπομπή της στην Κρήτη Tv

Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Παρασκευής η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου “Καλό Μεσημέρι, στην Κρήτη Tv.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα επαγγελματικά της βήματα και έτσι όλα δείχνουν πως από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου πλημμυρισμένη από συγκίνηση, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στο τέλος της εκπομπής της και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

«Δυσκολεύομαι πάρα πολύ σήμερα γιατί αγαπάω όλο αυτό που κάνω. Είναι η ζωή μου. Θα αλλάξει ασφαλώς οι επιλογές είναι για καλύτερο και πάντοτε έτσι πάμε αλλά αυτό το κομμάτι μου πονάει πολύ. Καιρό τώρα. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που είστε σήμερα εδώ και με τιμάτε. Εγώ δεν ξεχνώ και κρατώ όσα χρόνια και αν περάσουν και όπου και αν βρίσκομαι», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου και πρόσθεσε:

«Συγχωρέστε με. Είμαι βαθιά συγκινημένη. Πονάει το μέσα μου. Αγαπάω τον κόσμο και θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί ο κόσμος μου έδινε και μου δίνει και ελπίζω να συνεχίσει να μου δίνει δύναμη όπου κι αν είμαι εγώ αυτή θα είμαι. Η Ιωάννα τους όχι η Ιωάννα που θυμίζει κάποια άλλη. Η Ιωάννα, αυτή. Εύχομαι να την αγαπάτε και να τη στηρίζετε».