Ξέσπασε δημόσια ο Φίλιππος Σοφιανός

Ξέσπασε δημόσια ο Φίλιππος Σοφιανός

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», μίλησε ο Φίλιππος Σοφιανός.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το επάγγελμα του, μίλησε και για τους συναδέλφους του που θεωρούν την τηλεόραση καταξίωση.

«Γενικώς τεμπελιάζει η παραγωγή. Στην “Πρόβα νυφικού” για να βγάλουμε ένα επεισόδιο κάναμε 7-8 μέρες γύρισμα ή 10 και σήμερα τα επεισόδια βγαίνουν σε μια βάρδια, σε μία ημέρα. Δεν βλέπουμε καλές δουλειές, βλέπουμε προχειράτζες. Είναι να απορείς πως τα αρθρώνουν.

Είναι ήρωες αυτοί οι άνθρωποι που παίζουν. Πώς τις λένε αυτές τις π@@@ες. Είναι απίστευτο το τι λέγεται για να γεμίσει ένα επεισόδιο! Ας ρίξει κανείς από όλους αυτούς που γράφουν τα σενάρια και μας ταλαιπωρούν μια ματιά στις αμερικανικές σειρές στους διαλόγους να δεις τι λένε αυτοί οι άνθρωποι και τι ανοίγουμε το στόμα μας και λένε εμείς.

Εμείς σε μια τόσο μικρή αγορά να συμπεριφερόμαστε λες και είμαστε χολιγουντιανοί σταρ είναι λίγο ανόητο, δεν κολλάει. Κυκλοφορεί πολύ καβαλημένο καλάμι. Τα ριάλιτι με θλίβουν πολύ. Δεν μπορώ να τα δω με τίποτα. Πολλοί νέοι ηθοποιοί θεωρούν ότι είναι άθλος να παίξεις στην τηλεόραση. Η καταξίωση έρχεται από την αναγνώριση των συναδέλφων του. Μου πήρε πολλά χρόνια να το καταφέρω», είπε ο Φίλιππος Σοφιανός.