Νότης Σφακιανάκης – Καίτη Γαρμπή | ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub – restaurant | Έναρξη Σάββατο 30/6

Νότης Σφακιανάκης – Καίτη Γαρμπή | ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub - restaurant | Έναρξη Σάββατο 30/6

Νότης Σφακιανάκης – Καίτη Γαρμπή
Έναρξη Σάββατο  30  Ιουνίου

Η απόλυτη μουσική συνάντηση του καλοκαιριού στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub restaurantαπό το Σάββατο 30 Ιουνίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Νότη Σφακιανάκη και της Καίτης Γαρμπή στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub – restaurant, λόγω άστατων καιρικών συνθηκών μεταφέρεται το Σάββατο 30 Ιουνίου.

Ο άρχοντας της νύχτας Νότης Σφακιανάκης και η φωνή της καρδιάς μας Καίτη Γαρμπή, συναντιούνται στο ανανεωμένο ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub restaurant, τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό.

Δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, δύο ξεχωριστές φωνές, δυο σημαντικές μουσικές πορείες, εννέα χρόνια μετά την επιτυχημένη τους συνύπαρξη, έρχονται στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub restaurantγια να βάλουν φωτιά στα καλοκαιρινά μας βράδια.

Ο Νότης Σφακιανάκης, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές στο λαϊκό τραγούδι, άρχοντας στην σκηνή για περισσότερα από 25 χρόνια, παραμένει στην πρώτη γραμμή με τις τεράστιες επιτυχίες του. Τα τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία και έχουν σημαδέψει την εποχή τους και ο ίδιος μια μοναδική παρουσία μέσα στο ελληνικό τραγούδι.

Η Καίτη Γαρμπή, έχει τη δική της καταξιωμένη ιστορία. Αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της την κάνουν να ξεχωρίζει στη νυχτερινή διασκέδαση. Οι δυνατές της ερμηνείες σε αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια της 30ετους σταδιοδρομίας της θα μονοπωλήσουν τα καλοκαιρινά μας βράδια.

Ο Νότης Σφακιανάκης και η Καίτη Γαρμπή υπόσχονται να παρουσιάσουν στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub restaurant ένα πρόγραμμα με βάση το καλό λαϊκό τραγούδι  που τόσα χρόνια υπηρετούν.

Νότης Σφακιανάκης – Καίτη Γαρμπή
ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub restaurant
κάθε Παρασκευή & Σάββατο.