Νότης Σφακιανάκης: «Η Δέσποινα Βανδή πρέπει να έρθει να μου ζητήσει συγνώμη»

Νότης Σφακιανάκης: «Η Δέσποινα Βανδή πρέπει να έρθει να μου ζητήσει συγνώμη»

Στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, βρέθηκε καλεσμένος ο Νότης Σφακιανάκης. Ο τραγουδιστής προκαλεί αντιδράσεις με κάθε αναφορά του στις πολιτικές του απόψεις. Αυτη τη φορά μίλησε για τη συνεργασία με την Δέσποινα Βανδή, η οποία έληξε πριν καν ξεκινήσει.

Το 2013 η λαϊκός τραγουδιστής είχε εκφράσει τις πολιτικές του απόψεις στις κάμερες, υπέρ της Χρυσής Αυγής. Στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή εξέφρασε τη διαφωνία της, παίρνοντας την απόφαση να αποχωρήσει από το σχήμα, κάτι το οποίο μας ανακοίνωσε και στα social media.

Ο Νότης Σφακιανάκης στον Γιώργο Λιάγκα είπε χαρακτηριστικά:

«Τι να της πω; Εκείνη πρέπει να έρθει να μου πει συγγνώμη. Επιβάλλεται να μου πει συγγνώμη. Όταν κάνεις λάθος αυτό πρέπει να κάνεις, για να δείχνεις ότι το αντιλήφθηκες, για να μπορεί και ο άλλος να σου μιλάει», ανέφερε ο Νότης Σφακιάνης στον Γιώργο Λιάγκα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι απόψεις μας, όταν είναι διαφορετικές, τι σχέση έχει αυτό με τη συνεργασία μας; Εσύ δεν είσαι πολιτικοποιημένο πρόσωπο, μας το έχεις δείξει εξάλλου. Εγώ είμαι πολιτικοποιημένος και το έχω δείξει από τότε που έχω ξεκινήσει».