Νωαίνα: «Ο ΣΚΑΪ με έδιωξε επειδή έδειξα τα οπίσθια μου. Δεν είχα τις λιγότερες ψήφους»

Νωαίνα: «Ο ΣΚΑΪ με έδιωξε επειδή έδειξα τα οπίσθια μου. Δεν είχα τις λιγότερες ψήφους»

Δε σταματά να κάνει αποκαλύψεις η Νωαίνα στις συνεντεύξεις της ακόμα και μετά την αποχώρησή της από το X-Factor. Η παίχτρια του talent show, η οποία στην τελευταία εμφάνισή της στο παιχνίδι αποφάσισε να δείξει τα οπίσθια της και να κάνει mooning-όπως λέγεται στο εξωτερικό μια τέτοια κίνηση διαμαρτυρίας- φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην κυπριακή εκπομπή «Για σένα» με την Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Μεταξύ άλλων, η Νωαίνα υποστήριξε ότι δεν έφυγε επειδή είχε λιγότερες ψήφους από το κοινό, αλλά γιατί ο ΣΚΑΪ ενοχλήθηκε από το περιστατικό με τα γυμνά οπίσθια.

«Δεν ήταν σοφή τηλεοπτική κίνηση, παρόλα αυτά αυτό που ακολούθησε, δηλαδή που με έδιωξαν από το διαγωνισμό και ο πραγματικός λόγος ήταν αυτός, ο σάλος που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτό είναι πολύ μεγάλος. Όταν έφτασα στο battle, είχα περισσότερες ψήφους από τον Ανδρέα Λέοντα αλλά μου εξομολογήθηκε η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά ότι ο λόγος που είναι ομόφωνο το να αποχωρήσω εγώ ήταν γιατί το κανάλι είχε θέμα και θα με έδιωχνε κι εκείνο που τους είπα εγώ είναι ότι θα προτιμούσα να μη θίξετε την καλλιτεχνική μου υπόσταση γιατί στην τελική εγώ δε ζήτησα προστασία από κανέναν, να με κρατούσατε στον διαγωνισμό και την επόμενη ημέρα να με έδιωχνε ο ΣΚΑΪ και από εκεί και πέρα θα ξεκινούσε ένα θέμα, θα μιλούσα κι εγώ όπως ήδη το κάνω για τους λόγους που έκανα αυτήν την κίνηση» είπε χαρακτηριστικά.