Ντόρα Μακρυγιάννη: «Μετά το τέλος της σειράς θα απαντήσω στα περί φιλίας με τους συμπρωταγωνιστές μου»

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Μετά το τέλος της σειράς θα απαντήσω στα περί φιλίας με τους συμπρωταγωνιστές μου»

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», Ντόρα Μακρυγιάννη παραχώρησε συνέντευξή της στο περιοδικό TV Έθνος.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που έχει με τους συμπρωταγωνιστές της ενώ θυμήθηκε και τη μέρα που της έγινε η πρόταση για τον ρόλο στο καθημερινό σήριαλ του ΑΝΤ1.

Έχουν προκύψει φιλίες με τους συμπρωταγωνιστές σας;

Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά σίγουρα έχουν δημιουργηθεί πολύ δυνατές σχέσεις με πολύ μεγάλη αγάπη. Μετά το τέλος της σειράς, όμως, θα απαντήσω στα περί φιλίας..

Με ποιες ή ποιους είστε πιο κοντά;

Και τη Μαριάννα Τουμασάτου την αγαπώ και την Ταμίλα Κουλίεβα και τη Μαρκέλλα Γιαννάτου. Έχω εξαιρετικές σχέσεις και με τις τρεις.

Γυρίστε τον χρόνο πίσω και σκεφτείτε τη μέρα εκείνη που άλλαξε η ζωή σας. Τις έξι αυτές ώρες που είχατε στη διάθεση σας προκειμένου να απαντήσετε στην πρόταση από την παραγωγή της σειράς για τον ρόλο στο σίριαλ του ΑΝΤ1. Τι θυμάστε;

Θυμάμαι ότι με βοήθησε πολύ ένας άνθρωπος με τη γνώμη του. Γενικά πιστεύω στο ένστικτο, κάποιες φορές είμαστε πιο θετικοί σε κάποια πράγματα που είναι να έρθουν κι εγώ ήμουν εξαρχής, απλώς το φοβόμουν. Είχα τον φόβο της άγνοιας, δεν είχα ξανακάνει δουλειά στην τηλεόραση, ήταν η πρώτη μου δουλειά και είχα τον φόβο αν θα τα καταφέρω. Όταν πήρα το τηλέφωνο και μίλησα μαζί τους, το πίστευα 100%.