«Ντρέπομαι που συνεργάστηκα με τον Woody Allen και τον Roman Polanski…»

«Ντρέπομαι που συνεργάστηκα με τον Woody Allen και τον Roman Polanski...»

Η 44χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός που έγινε γνωστή από την ταινία «Τιτανικός», έχει μετανιώσει πικρά για τη συμμετοχή της σε ταινίες των δύο διάσημων σκηνοθετών που έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο λόγος για την Kate Winslet που πρωταγωνίστησε στην ταινία «Ο Θεός της Σφαγής» του Roman Polanski το 2011 και στην ταινία «Wonder Wheel» του Woody Allen το 2017.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Vanity Fair» η ηθοποιός έκανε την αυτοκριτική της λέγοντας: «Τι σκ@@ έκανα που συνεργάστηκα με τον Γούντι Άλεν και τον Roman Polanski….Είναι γ@@ απαράδεκτο και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου που δούλεψα και με τους δυο τους».

«Επειδή η ζωή είναι γ@@ μικρή, θέλω να βάλω τα δυνατά μου για να δίνω ένα αξιοπρεπές παράδειγμα στις νεότερες γυναίκες. Τις παραδίδουμε σε έναν αρκετά γ@@ κόσμο, γι’ αυτό θα ήθελα να βάλω το λιθαράκι μου για να υπάρχει κάποια ακεραιότητα» τόνισε.

Η Winslet σχολίασε πόσο «απίστευτο» είναι που η βιομηχανία του κινηματογράφου είχε αυτούς τους δύο άνδρες τόσο ψηλά για τόσο πολύ καιρό.

Να θυμίσουμε ότι ο Kate Winslet κατηγορήθηκε ότι κακοποίησε το 1992 την τότε 7χρονη θετή του κόρη Ντίλαν Φάροου, κάτι που ο σκηνοθέτης έχει επανειλημμένα αρνηθεί. Ο Roman Polanski καταδικάστηκε για τον βιασμό 13χρονου κοριτσιού το 1977.