«Ντρέπομαι που ζω στην χώρα των άθεων και των ομοφυλόφιλων»

«Ντρέπομαι που ζω στην χώρα των άθεων και των ομοφυλόφιλων»

Ο μητροπολίτης Αμβρόσιος, που αρκετά συχνά τοποθετείται για διάφορα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε και το γεγονός τη διορισης του Νίκου Καρανίκα.

Μέσα από το προσωπικό του blog, ρίχνει τα δικά του πυρά στον σύμβουλο του Πρωθυπουργού. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν ο επίλογος του και τα αιχμηρά σχόλια, αναφερόμενος στους ομοφυλόφιλους και τους άθεους. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι και ο λόγος που ντρέπεται που ζει σ’ αυτή την χώρα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Έλληνα πατριώτη, δυστυχισμένε άνθρωπε, ακόμη δεν αγανάκτησες; Ντρέπομαι, που ζω σε αυτή τη χώρα! Η αξιοκρατία σε όλο της το… μεγαλείο!

Δημοσιεύθηκε και σας την παρουσιάζουμε! Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας κατά τρόπο σκανδαλώδη και προκλητικό βολεύει τους δικούς του ανθρώπους! Ένας ακόμη φίλος του από την ”παλιά παρέα του” διορίσθηκε Σύμβουλος με μισθό 2027 € μηνιαίως!

Ντρέπομαι, που ζω σ’ αυτή την ταλαίπωρη Χώρα των άθεων, των ψευταράδων, των καταχραστών, των ομοφυλοφίλων, των πουλημένων καναλαρχών, των πληρωμένων δημοσιογράφων, όλων αυτών, οι οποίοι με τη μαγκιά τους κυβερνούν τον Ελληνικό Λαό! Τα συλλυπητήριά μου, φίλοι μου! Τα χειρότερα έρχονται!».