Ντένης και Άρης Μακρής Φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί και μιλούν για τη σχέση τους

Ντένης και Άρης Μακρής Φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί και μιλούν για τη σχέση τους

Με αφορμή τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετέχουν, «Ιδιοτροπίες της Μαριάννας» για τονΝτένη και «Οικογένεια Άνταμς» για τον Άρη, τα δύο αδέρφια ποζάρουν πρώτη φορά μαζί για το περιοδικό HELLO και μιλούν για τη σχέση, την πορεία τους στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και τη Demy.

Πώς αισθάνθηκαν όταν πήραν την πρώτη τους δουλειά; «Η πρώτη μου δουλειά ήταν με τον Νίκο Καραθάνο στο Εθνικό Θέατρο, στον Σιρανό. Ήταν για μένα τρομερή επιβεβαίωση, καθώς επί τρία χρόνια βρισκόμουν στη σχολή κάθε μέρα, όλη μέρα, οπότε γεννήθηκαν μέσα μου πολλά συναισθήματα, όπως η ευθύνη ότι αναλαμβάνω μόνος τον εαυτό μου ή η χαρά που θα εκφραστώ επαγγελματικά μπροστά σε πραγματικό κοινό, βγάζοντας τα δικά μου χρήματα και συνεργαζόμενος με ανθρώπους που είναι χρόνια στο χώρο», εξομολογείται ο Ντένης Μακρής στη Μαρένα Καδιγιανννοπούλου, με τον Άρη να συμπληρώνει: «Η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά ήρθε μαζί με το συμβόλαιο με την Panik Records. Έπειτα ξεκίνησαν οι συναυλίες, τα τραγούδια και τα video clip».

Πώς ένιωσε ο Άρης όταν ανέβηκε στη σκηνή ως τραγουδιστή του συγκροτήματος Boys and Noise; «Παρά το ότι όλο αυτό με το συγκρότημα έγινε γρήγορα, σε μένα λειτούργησε σταδιακά. Προφανώς, ήταν μια εκπλήρωση ονείρων και σχεδίων μου, και με ικανοποιούσε».

Άραγε παρακολουθούν ο ένας την πορεία του άλλου; Ο Ντένης σημειώνει: «Εννοείται! Και παρακολουθώ και κάνω διορθώσεις. Υπάρχει μια αλληλεπίδραση, καθώς και οι δύο κάνουμε δουλειές που εμπεριέχουν την έκθεση, οπότε υπάρχει συνάφεια στη σκηνική παρουσία και στον τρόπο που διαχειριζόμαστε και πλασάρουμε τους εαυτούς μας, γιατί είναι κι αυτό στο παιχνίδι» ο Άρης αναφέρει: «Η αλήθεια είναι πως όταν παρακολουθώ τον Ντένη σε παραστάσεις, επειδή δεν έχω γνώσεις υποκριτικής, δεν μπορώ να τον κρίνω, όπως θα έκρινα κάποιον που τραγουδάει. Όμως, αυτό που βλέπω με ικανοποιεί και νομίζω ότι μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείται καλός»

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ντένη να είναι ζευγάρι με τον Demy: «Αυτά τα θέματα είναι ευαίσθητα και προσωπικά, οπότε με το να τα μοιραστείς δημόσια κάνεις μια άναρχη και επιβλαβή διαχείρισή τους. Αυτός είναι ο λόγος που δε θέλω να δώσω κανενός είδους απάντηση».