Ντέμη Γεωργίου: “Είμαι πολύ θυμωμένη με την Άλκηστη”

Ντέμη Γεωργίου: “Είμαι πολύ θυμωμένη με την Άλκηστη”

Συνέντευξη στην εκπομπή «Dot», παραχώρησε η πρώην παίκτρια του “MasterChef“, Ντέμη Γεωργίου.

Η Ντέμη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση της με την σύντροφό της Άλκηστη και την απόφαση της συντρόφου της να μετακομίσει στο Λονδίνο αλλά και στην επιλογή της να μην την ακολουθήσει.

“H Άλκηστις είναι στο Λονδίνο εργάζεται και ζει εκεί πια. Το μαγαζί το είχαμε μαζί, το δουλεύω εγώ τα τελευταία χρόνια. Η Άλκηστις ασχολιόταν με τα social media και τα γλυκά, οπότε είμαι εγώ εκεί”.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου στο αν ήταν κοινή απόφαση η μετακόμιση στο Λονδίνο, η Ντέμη Γεωργίου απάντησε:

“Οι αποφάσεις για να παρθούν μαζί πρέπει να γίνεις καταπιεστικός και να είσαι πολύ bossy. Όταν ο άλλος ζητάει από σένα να τον στηρίξεις στην απόφαση του, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να στηρίξεις αυτό που αποφασίζει ο άλλος για τον εαυτό του.

Οπότε μοιάζει να είναι μια απόφαση που πάρθηκε μαζί, αλλά είναι ένα όνειρο ζωής για την Άλκηστη και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να την εμποδίσω. Μου πρότεινε να πάω στο Λονδίνο σε μια φάση της ζωής μου που έχω τόσα πολλά να κάνω εδώ. Δεν μπορώ να σηκωθώ να φύγω, γιατί έτσι μια μέρα πάμε στην Αγγλία”.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef ρωτήθηκε αν είναι εκνευρισμένη με την σύντροφό της και η ίδια αποκάλυψε:

“Είμαι πολύ θυμωμένη με την Άλκηστη, το δουλεύω πάρα πολύ, με ψυχοθεραπεία, με ένα σάκο του μποξ. Άνθρωπος είμαι και εγώ και έχω συναισθήματα”.