Ντέμης Νικολαΐδης: Με δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο

Ντέμης Νικολαΐδης: Με δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο

Ο Ντέμης Νικολαΐδης την δεκαετία του ’90 αποτελούσε ένα από τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού αθλητισμού. Με την φανέλα του Απόλλωνα Αθηνών και της ΑΕΚ, κατάφερε να διακριθεί στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και κατά κοινή ομολογία υπήρξε ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές με καριέρα στο εξωτερικό.

Μετά από αρκετά επιχειρηματικά projects, ο σύζυγος της Δέσποινας Βανδή φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Συγκεκριμένα, θα τον δούμε στη θέση ραδιοφωνικού παραγωγού.

Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 9 Σεπτεμβρίου από την συχνότητα του Σπορ Fm και θα λέγεται «Ντεμοτεχνείο». Δίπλα του θα κάθεται ο δημοσιογράφος, Αλέξης Σπυρόπουλος.

Η ανακοίνωση του σταθμού για τη νέα εκπομπή.

Στα 20 χρόνια της πορείας του, ο ΣΠΟΡ FM 94,6 κάνει μόνιμο πρωταθλητισμό και παίζει πάντα φουλ επίθεση. Γι’ αυτό θα έχει στο ρόστερ του και τον Ντέμη Νικολαΐδη!

Μία από τις σπουδαιότερες και πλέον αντισυμβατικές και ροκ προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου την τελευταία 20ετία, ο κορυφαίος Έλληνας διεθνής επιθετικός και πρωταθλητής Ευρώπης, ανοίγει μία νέα σελίδα στο βιβλίο της ζωής του.

Θα σχολιάζει την επικαιρότητα, θα μιλάει για μπάλα (και όχι μόνον…) και θα φιλοξενεί στον ΣΠΟΡ FM ανθρώπους που έχουν σίγουρα κάτι ενδιαφέρον να μας πουν.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, παρέα με τον Αλέξη Σπυρόπουλο, από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή από τις 18.00 μέχρι τις 20.00 στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 με την εκπομπή «Ντεμοτεχνείο»